avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Dosar despăgubire asigurare de viață refuzat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Dosar despăgubire asigurare de viață refuzat

Buna ziua. Că și mulți alții mă aflu într-un impas și-a am nevoie de un sfat. In 2015'tatal meu a făcut o refinanțare a unui credit la BRD , completând și acea asigurare de viață. In 2017 a decedat , cauza decesului fiind o pancreatita acuta. Cei de la banca ne-au sfătuit să facem dosarul de despăgubire. BRD Asigurări de viață a refuzat despagubirea pe motiv că în fișa medicală de la medicul de familie apare la un moment dat o valoare tensională mai mare care s-a reglat de la sine. Concluzia asigurătorilor a fost că tatăl meu nu a declarat că este hipertensiv și de aceea nu poate fi acceptată despagubirea. Menționez că tatăl meu nu a luat niciodată medicație pentru inima.
Ultima modificare: Marți, 22 Mai 2018
Bibi2009, utilizator

Alte discuții în legătură

Despagubire asigurare de viata Bibi2009 Bibi2009 Bina ziua. Revin si eu cu o problema pe care o au multi din cei care au imprumuturi in banci. In luna aprilie 2017 tatal meu a decedat si a lasat in urma un ... (vezi toată discuția)
Asigurare in caz de deces-recuperare de la firma de asigurari andwu andwu Buna ziua si multumesc anticipat ptr raspunsuri. Tatal meu a contractat un credit de consum cu BRD Finance incheind totodata o polita de asigurare atasata la ... (vezi toată discuția)
Asigurare de viata pentru credit djmar1u5 djmar1u5 buna ziua ! tatal meu a accesat un crediit de nevoi personale de la banca fara girant sa ipoteca cu asigurare de viata in urma cu ceva ani . Anul trecut a ... (vezi toată discuția)