avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ASIGURARE DE VIATA pentru credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ASIGURARE DE VIATA pentru credit

buna ziua ! tatal meu a accesat un crediit de nevoi personale de la banca fara girant sa ipoteca cu asigurare de viata in urma cu ceva ani . Anul trecut a facut refinantare la credit iar dupa 9 luni a decedat . am anuntat banca despre deces , mi.au zis ca trebuie trimis un dosar medical la asigurai . Dupa ceva timp am primit raspuns de refuz al asigurarii pe motiv ca era sub supravegherea medicala cu hemoroizi , iar cauza decesului a fost neoplasm rectal . Ce e de facut ? multumesc o zi buna
Ultima modificare: Miercuri, 27 Martie 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:20, 30 Martie 2013
la data reinnoirii asigurarii, la data refinantarii, suferea de neoplasm, era sub supraveghere medicala ? in formularul de completare al politei exista o mentiune din partea tatalui dvs ?
refintarea a facut.o in martie iar in aprilie a aflat ca sufera de neoplasm si s.a si operat
bun, am inteles, la data la care a facut refinantarea, cand s-a incheiat si polita, figura in evidentele medicale, in caz contrar brd asigurari trebuie sa plateasca suma asigurata
daca figura in evidentele medicale , banca de ce a acceptat sa.i ofere creditul ? dupa deces noi(4copii al decedatului) am facut si succesiunea de pe partea tatalui , renuntand la mostenire in favoarea unui singur frate . de ce ar putea sa se lege banca ptr a recupera creditul , daca el nu mai detine nici un bun
in acest caz banca are tot dreptul sa execute creanta, sens in care se va indrepta contra mostenitorilor.

Alte discuții în legătură

Credit bancar cu deces ionutglogojan ionutglogojan Buna ziua, am o cunostinta de familie care in 2008 a facut un credit de 25000Ron pentru nevoi personale. Omul avea 62 de ani si creditul a se pare ca are si o ... (vezi toată discuția)
Creditul bancar al decedatului poate fi mostenit de catre copii? bavareza bavareza Speta mea este urmatoarea: 1. socrul meu a decedat pe 05.06.2019 2. socrul meu a divortat de mama sotului meu in instanta acum mai bine de 26 ani, copii ... (vezi toată discuția)
Datoriile bancare ale pãrintilor se rasfrang asupra copiilor în caz de deces? sebastiancristian sebastiancristian In urma decesului mamei, am devenit coproprietar al casei cu tatal si fratele meu. Fratele meu este plecat de multi ani din tara si nu se va intoarce aici, ... (vezi toată discuția)