buna ziua ! tatal meu a accesat un crediit de nevoi personale de la banca fara girant sa ipoteca cu asigurare de viata in urma cu ceva ani . Anul trecut a facut refinantare la credit iar dupa 9 luni a decedat . am anuntat banca despre deces , mi.au zis ca trebuie trimis un dosar medical la asigurai . Dupa ceva timp am primit raspuns de refuz al asigurarii pe motiv ca era sub supravegherea medicala cu hemoroizi , iar cauza decesului a fost neoplasm rectal . Ce e de facut ? multumesc o zi buna
la data reinnoirii asigurarii, la data refinantarii, suferea de neoplasm, era sub supraveghere medicala ? in formularul de completare al politei exista o mentiune din partea tatalui dvs ?
bun, am inteles, la data la care a facut refinantarea, cand s-a incheiat si polita, figura in evidentele medicale, in caz contrar brd asigurari trebuie sa plateasca suma asigurata
daca figura in evidentele medicale , banca de ce a acceptat sa.i ofere creditul ? dupa deces noi(4copii al decedatului) am facut si succesiunea de pe partea tatalui , renuntand la mostenire in favoarea unui singur frate . de ce ar putea sa se lege banca ptr a recupera creditul , daca el nu mai detine nici un bun