cand lucrezi de la orele 22.00 pana la ora 06.00, este lege data ca trebuie sa ti se dea spor de noapte, mai ales ca eu prind si week-end care este platit dublu sau macar zile libere care nu se acorda.
da am mesajele pe care mi le-a trimis la 1.30 jumatate noaptea. caietul de bani/sosire in farmacie ca sunt singura pe tura si nu pot avea pauza de masa, nimic.
Am si eu o intrebare. Lucrez intr-o farmacie de aproape o luna, dar a devenit un cosmar. La inceput pana la semnarea contractului a fost numailapte si miere. Cand sa semnez contractul surpriza a uitat sa mentioneze ca pe cartea de munca o sa fie minimul si o sa imi dea in mana 1500 lei si comision 1.5% vanzari. Programul 2 zile de la 7 dimineata la 7 seara, doua zile de la 7 seara la 7 dimineata si in ziua cand ies din tura de noapte si a doua zi am liber. Adica trag ca robul. Asta nu e nimic dar in turele de noapte intra pe camera,sa te verifice, te pun sa aranjezi medicamentele din nou desi tu le-ai mai facut sau colegele inainte. Pentru ca ieri am aflat de la colega mea ca si pe ea a sunat-o la fel sa ii spuna acum 3 seri. Aseara(01:30) a intrat pe camera si exact cu 5 minute inainte terminsem treaba si calculam cand mai am si eu un week-end liber. Abia in august pe 15, desi mi se promisese un week-end liber la 3 saptamani. Mi-a trimis mesaje pe telefon ca el nu ma plateste sa stau degeaba sau sa ma joc pe calculator. Si cand i-am spus ce fac si ca treaba eu mi-am facut, plus curatenie ca nu avem femeie de servici, mi-a reprosat ca sunt tupeista ca si el a lucrat la patron dar nu a raspuns. Adica e o greseala sa te aperi? Si daca nu imi convine sa plec. Unde trebuie sa ma adresez pentru groaznicul comportament pe care ni-l aplica? Multumesc frumos!