avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate nicradulescu

Activitate nicradulescu

Da, multumesc, uite ca in sfarsit cineva a inteles despre ce e vorba; n-am mai sperat nici o clipa intr-o rezolvare favorabila, la bani am pus cruce, e adevarat ca pana la urma Dumnezeu le rasplateste pe toate dupa merite, dar chiar asta e ideea, am stat mult sa ne gandim daca merita sa o facem sau nu; am ajuns la concluzia ca persoana respectiva care are venituri bunicele dar e de rea credinta merita sicanata nintel, nu-i asa ? Eu nu cred ca e placut sa te trezesti cu organele la usa, chiar daca negi totul si iesi basma curata, ceva deranj pentru banii insusiti merita...
YSL a scris:

Faceti-le cruce la bani!

Stimate Domn, la bani am pus cruce demult, e clar ca nu ii vom mai recupera niciodata;
Ideea e ca nu e foarte placut sa te caute politia sau procuratura acasa; Odata deschis un dosar, el isi urmeaza cursul si oamenii isi fac datoria, despre asta e vorba, despre o reparatie morala, indiferent ca escroaca nu va pati nimic...dar nici asa sa le punem cruce la bani fara o reclamatie macar...
danpopescu2011 a scris:

Nerestituirea la termen a unui imprumut nu constituie o fapta penala,exista decizii ale ICCJ,CSJ,TS.

Ok, multumesc, totusi o plangere vrem sa facem, macar atat pentru un imprumut nereturnat in 5 ani;
Cum ar trebui sa se numeasca "sesizarea" si cui ar trebui adresata ?

Multumesc !
Buna ziua !
mama mea, in varsta de 83 de ani, de buna credinta, a imprumutat acum 5 ani pe nora unei prietene de familie cu 1.000 lei; banii au fost returnati dupa cateva luni; ulterior persoana respectiva (nora) - care in opinia mea este o escroaca, a mai imprumutat de la mama mea suma de 1.500 lei, obligandu-se sa-i returneze in decurs de 1 luna; dupa cateva luni a venit foarte motivata si convingatoare ca este bolnava de cancer, rugand-o pe mama sa-i mai imprumute 4.000 lei; mama mea a refuzat de aceasta data, spunand ca vrea intai datoria curenta platita; mentionez ca persoana respectiva a procedat identic si cu soacra ei (prietena mamei mele, practic cheltuindu-i toti banii rezultati in urma vanzarii unei case a a parintilor soacrei; mama mea a suferit o operatie de cristalin in acea perioada si nu a putut alege cel mai bun cristalin tocmai din lipsa banilor imprumutati cu buna credinta; acum si-a pierdut speranta ca va vedea acei bani inapoi, dar vrea sa faca plangere penala impotriva respectivei persoane; AVAND DOMICILIUL IN BUCURESTI, SECTOR 2, CUI TREBUIE ADRESATA PLANGEREA ? Multumesc !