Deci,am luat 2 amenzi in baza legii 61/1991 la diferenta de 1 ora.
Intr-o dimineata dupa ce am petrecut putin cu prieteni mei ne-am oprit la un non-stop sa mai stam putin,ei si-au luat niste beri ...mi-am luat si eu una ca nu puteam sa ii las la greu,au inceput sa faca galagie(radeau si glumeau dar mai mult urlau) si a venit politia...moment in care eu m-am dus mai in spate sa privesc pentru ca nu vruiam sa iau amenda aiurea(tin sa mentionez ca sunt dintr-un oras mic in care toata lumea se cunoaste) Eu am stat cuminte,m-am uitat la ei cum se certau cu politisti,le-au luat datele si pe mine nu m-au bagat in seama...toate buna si frumoase am crezut ca am scapat.
Apoi prieteni mei au decis ca vor sa faca baie la strand,el fiind inchis dar oricum toata lumea se duce si face baie seara( o bere la paznic si se rezolva). Acum...a venit alt echipaj si la strand,intradevar aici meritam amenda,am luat-o pentru ca m-am speriat ca ne amenintau cu amenda si am dat date false si a-2-a zi m-am trezit cu amenda pentru ca am dat date false si ca am consumat bauturi alcoolice in loc public in val de 200 de lei ( nici o problema,m-am dus am platit-o pentru ca o meritam).Acum devine interesant...prima amenda in mod "normal" am luat-o la strand pe data de 05.07.2015 apoi m-am trezit acasa cu o amenda tot din data de 05.07.2015 dar intocmita pe 07.07.2015 de la prima patrula pentru aceeasi fapta (am refuzat sa cooperez cu politia si consum de alcool in loc public) Ideea e ca politisti prima data nici nu m-au bagat in seama,nu mi-au luat datele si m-au lasat in pace . E normal asa ceva? pot face ceva ca sa nu platesc "prima" amenda care mi-a dat-o patrula care nici macar nu mi-a luat datele si probabil m-a cunoscut unul dintre ei si le-a spus datele mele?