avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1878 soluții astăzi
Forum Activitate CatalinNastase74

Activitate CatalinNastase74

Răspuns la discuția Eliberare uscatorie bloc
Asta cu depozitarea in alta parte este o mare problema, pur si simplu nu avem unde decat in strada, din pacate pentru ei !
Răspuns la discuția Eliberare uscatorie bloc
Ocupantii nu au contracte de inchiriere pe uscatorie, sunt doar 2-3/scara ca sunt doua scari,care au pus "stapanire" pe ele. Este un bloc de 76 de garsoniere, multi nu sunt proprietari stau cu chirie si e mai greu cu notificarile prin posta . Ma gandeam ca daca am pus la aviziere termen de eliberare de trei saptamani a spatiului este suficient,si in plus am mai strans de la trei sferturi din locatari semnaturi ca au luat la cunostinta notificarile puse la avizier (inca nu am dat de toti, multi nu mai stau in bloc,etc)
Răspuns la discuția Eliberare uscatorie bloc
Ok, multumesc de raspuns. Banuiesc ca cel mai bine merg din usa in usa si strang semnaturi ca au luat la cunostinta hotararea de eliberare(evacuare) a bunurilor din uscatorie, nu?
Răspuns la discuția Eliberare uscatorie bloc
Notificari sau facut la avizier, a fost termen dat de 3 saptamani sa isi ia fiecare ce lucruri are.
Cat de oficial mai trebuie facuta notificarea ? Nu este de ajuns ce am facut doar la avizierele blocului (sunt 2 scari) ?
Multumesc!
Răspuns la discuția Eliberare uscatorie bloc
Multumesc de raspuns !
S-a hotarat la ultima adunare generala sa se elibereze uscatoriile de bloc pe care le-au luat unii si le-au umplut cu tot felul de chestii cum au vrut. S-a afisat la panou ca in cca 3 saptamani sa se elibereze sa le lase libere alfel vor fi aruncate in strada.
Intrebarea mea este ca si presedinte al asociatiei pentru ca am fost amenintat de unii ca ma dau in judecata daca le arunc lucrurile in strada,au castig de cauza avand in vedere ca uscatoriile nu sunt proprietatea lor ci doar lucrurile?
Multumesc anticipat !
Buna ziua,
As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca si acte, fiind ales presedinte de bloc. Am inteles ca trebuie sa merg la financiar, judecatorie, etc. sa ma ia in evidenta. Daca da, ce anume sa fac acolo mai exact ?
Multumesc !