avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Presedite de bloc nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Presedite de bloc nou

Buna ziua,
As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca si acte, fiind ales presedinte de bloc. Am inteles ca trebuie sa merg la financiar, judecatorie, etc. sa ma ia in evidenta. Daca da, ce anume sa fac acolo mai exact ?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 22:33, 17 Iulie 2015
Primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa cititi legislatia specifica: Legea 230/2007 si normele de aplicare.
CatalinNastase74 a scris:
As dori sa stiu ce trebuie sa fac ca si acte, fiind ales presedinte de bloc.

Cum adica presedinte de bloc? Poate presedinte al asociatiei de proprietari.
Aveti sau nu o asociatie de proprietari constituita legal, cu incheiere judecatoreasca sau nu?
Poate ati fost ales acum impreuna cu alti proprietari si-ati format un comitet care sa se ocupe de infiintarea asociatiei de proprietari, avan in vedere ca spuneti in titlu de "bloc nou"!
Explicati-ne ca sa va ajutam.
La financiar si la judecatorie nu va ia nimeni in evidenta pe dumneavoastra ca presedinte.
La judecatorul delegat infiintati asociatia si apoi la finante obtineti codul de inregistrare fiscala. Dar pana atunci aveti mult de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lipsa hotarare judecãtoreascã infiintare asociatie, consecinte maria_bucheru maria_bucheru suntem o asociaţie de proprietari înfiinţată în 1999 în baza anexei 2 din legea nr. 114 din 1996, deci fără încheiere judecătorească. ... (vezi toată discuția)
Unde se depun actele pentru infiintare asociatie de prop nicoleta_85 nicoleta_85 Buna ziua, As dori sa stiu unde se depun actele pentru a se face schimbarea de la Asociatie de locatari la asociatie de prop. Administratorul spune ca ... (vezi toată discuția)
Act aditional asociatie de proprietari nicusofia nicusofia Buna ziua. Fac parte dintr-un bloc, care ar vrea sa adere la o asociatie deja infiintata. Am facut o sedinta in care am hotarat aderarea la acea asociatie, ... (vezi toată discuția)