avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Activitate leonidaas76

Activitate leonidaas76

Discuție Prescrierea
am un credit de nevoi personale care nu am mai platit de la 17.01.2012, fiind data scandenta. au trecut 1 an, apoi banca a vandut creanta catre o firma de recuperare.
poate interveni PRESCRIEREA in aceasta situatie?
pe 24.02.2012 instanta a dat Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune învestirea cu formulă executorie a contractului de credit . Face aplicarea dispoziţiilor art. 6401 alin. 6 cod procedură civilă. Definitivă. Fără cale de atac. Pronunţată în şedinţă publică azi 24.02.2015
deci de pe 24.01.2012 pana pe 24.02.2015 se fac 3 ani, o luna si 7 zile
se ia in calcul PRESCRIEREA?
as putea sa las un nr de telefon, pentru a fi contactat, in vederea unei mai bune explicatii sau sa-mi da-ti d-voastra un nr de tel.?
nu stiu ce sa mai cred
daca apartamentul este ipotecat si totodata neachitat, eu cred ca mai intai isi ia ipoteca dreptul din vanzare si apoi ce ramane din suma ajunge la executor
daca gresesc cu ceva rog corectatima
sau care sunt pasii de restituire a sume-i de bani din vanzare,in recuperare?
am executare silita in derulare pentru un credit de nevoi personale, valoarea creantei fiind de 75 000 ron (dobanzi , penalitati. cheltuieli de executare)
poate executa un apartament ipotecat la alta banca prin credit ipotecar,pe 25 000 euro,in rate pe 23 ani(valoarea de piata, fiind estimat la 26 000 euro) tinandu-se cont ca apartamentul este coproprietate cu sotia
va rog din suflet sa-mi trimite-ti un raspuns urgent!