intrebare:: daca pot demonstra ca ea avut niste conversatii pe facebook cu tipul cu care e acuma, daca demonstrez ca inainte de a fi cu cel ce e acuma, mi-a dat fata sa stau cu ea, iar mama fetei a plecat cu un tip cu masina si nu a raspuns la telefon timp de aproximativ 2 ore. demonstratie fiind o conversatie de pe facebook plus un video care confirma cu cine a fost. conversatii foarte deocheate pe facebook cu acualul care este dar si cu cel de dinaintea acestuia? sunt folositoare la ceva?si mai vroiam o lamurire. In conditiile care fetita are 9 luni, ea ma conditioneaza la un anumit program de vizita si o anumita perioada de a sta cu fetita, in conditiile incare ma descurc in orice situatie cu fata, pt k timpul cat a sta la mine eu mam ocupat cel mai mult de fata, daca iau fata dimineata si o duc innapoi seara, in conditiile in care ea imi ''face program de vizita''de la 3 la 5, e vreo situatie in care eu am de pierdut ceva, sau cand va incepe procesul ma va putea ataca pe chestia asta?
Am o relatie de concobinaj in urma carea eu impreuna cu concubina avem o fetita de 9 luni. problema este ca ea, a plecat de la mine de acasa de unde statea, la parinti ei intr-un oras vecin, bineinteles cu o mica cearta. A hotarat ca vrea sa stea la parintii ei, numa bine se linisteste si ea unpic. Culmea ca timp de o saptamana ea in timp ce se linistea, a gasit pe cineva, care imediat dupa 2 zile ce l-a cunoscut au legat o relatie, adica la o saptamana si 2 zile de cand a plecat de la mine de acasa. Legat de vizitele mele la copil, ma restrictioneaza si la limiteaza in a ma bucura de copil si a-mi petrece timpul cu el, invocand motivul ca nimeni nu ma vrea zilnic la ei si ca nu merg sa imi vad copilul "cad vor muschii mei". A spus ca ma va da in judecata pt pensie alimentare si pt a-mi stabili tribunalul un program de vizita la copil. Sa mentionez faptul ca mama copilului meu nu are loc de munca, are 8 clase, are 19 ani, locuieste cu parintii. In casa unde locuieste sunt 4 persoane plus copilasul, iar un salariu mediu de 2000 ron/luna. Eu locuiesc doar cu mama, venitul meu mediu pe luna este de 2300ron/luna iar al mamei de 1900 ron/luna.
Exista vreo sansa ca eu sa castig fata in proces?