avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Activitate qwertyy

Activitate qwertyy

Salut.Lucrez intr-o companie de retail din aprilie 2011 si in data de 10.07.2015 mi-am dat demisia iar in data de 20.07.2015 am facut o cerere pentru plata orelor suplimentare.Mentionez ca programul de lucru era in ture de la ora 09-16 si 15-22 iar in weekend se lucra de la 09-22.Aveam libere 2 week pe luna si zilele de sarbatoare legala nu imi erau platite sau nu imi erau oferite zile libere, deasemenea erau perioade in care efectuam ore suplimentare in anumite perioade ale lunii, se lucra uneori in zile de week de la 09-4 dimineata, a fost si o perioada in care s-a muncit de la 09-22 timp de 2 saptamani fara repaus.Prin aprilie 2014, programul s-a modificat ca urmare a platilor pe care le-au efectuat catre angajatii care si-au cerut drepturile.Menzionez ca a existat intr-o anumita perioada o condica de prezenta dar nu cred ca mai exista.Daca aceste ore suplimentare nu mi se platesc, as avea castig de cauza in cazul in care dau firma in judecata.Ce dovezi ar trebui sa aduc in care sa rezulte cele spuse mai sus?Programul mall-ului, camere, colegi?Multumesc