Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 8845 soluții astăzi

Anul acesta, avocatnet.ro împlinește 20 de ani și, pentru că ne citești, îți oferim un voucher aniversar pe care îl poți utiliza la serviciile noastre. Descarcă voucherul

Forum Activitate Silviaf

Activitate Silviaf

Si unde as putea gasi un model de fisa de lichidare din care sa reiasa ca am salarii de incasat? Colegele mele de la HR nu stiu. Va multumesc si astept un raspuns.
Buna, multumesc mult. Si inca o intrebare: pe foaia de lichidare este notat faptul ca angajatorul nu are nicio datorie fata de angajati. Este corect? Sau avem dreptul de a cere la HR o adeverita sau ceva care sa demonstreze ca nu s-au platit salariile ?
Buna ziua,

Am si eu nevoie de ajutorul dvs. Suntem mai multi fosti angajati ai unei companii care a am demisionat inainte de a intra firma in insolventa(in momentul cand am depus demisia mai aveam de primit de la angajatir 2 salarii) ce putem face pe cale juridica pentru a ne recupera datoria ? Mentionez ca firma a deschis actiune in instanta pt insolventa, a fost numit un administrator judiciar(amic cu patronul companiei). Mai jos este dosarul:
[ link extern ]

Va multumim si asteptam un raspuns cat se poate de repede.