avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Activitate andrey17ro

Activitate andrey17ro

Salutare,

Am o problema cu vecinii de deasupra. Eu locuiesc la etajul 2 al unui imobil cu 4 etaje si constant tavanul din baia mea se uda. Acest lucru se intampla de ani de zile, de cand locuiau parintii mei acolo. Am incercat amiabil, ne-am certat, am incercat si cu administratora (nu-si da interesul), pana la urma am ajuns la primarie unde am facut o sesizare. Doamnele de acolo mi-au spus sa inchei un proces verbal de constatare si sa semnam toti 4 (cei 3 vecini si administratora). Asa ca am demontat ghena din baie, am constatat de unde este problema (pe coloana generala de scurgere, in dreptul vecinului de la 3 este o spartura iar cand cel de la 4 foloseste apa se scurge pe coloana pana ajunge la mine pe tavan) si am facut un PV de constatare. In acel moment vecinii de la 3 au spus ca nu vor sa repare, ca ei nu demonteaza ghena pentru "un strop de apa". Am revenit la primarie unde m-au invatat sa mai fac un PV in care sa specific problema si sa dau termen de rezolvare - asta pentru ca nu au vrut sa schimbam coloana. Zis si facut. Le-am dat timp 30 zile calendaristice. Ei au zis ca au reparat - nu am putut verifica, dupa care am mai facut un PV in care am specificat ca s-a rezolvat problema.
Dupa vreo 3 saptamani de stat cu tavan uscat si reparat, problema a reaparut. Nimeni nu mai ia nicio masura! #-o Ce as putea sa fac?