Daca acest proces verbal de indeplinire a procedurii nu exista ce pot face in situatia data. Mentionez ca m-am intalnit cu agentul care a facut constatarea dar acesta refuza sau evita sa-mi dea actul solicitat.
In aceasta cauza nu trebuia evidentiata data afisarii procesului verbal? Nu imi ingradeste in acest fel dreptul de a face contestatie sau de a plati amenda la jumate in 48 de ore? Daca Pv era trimis prin posta aveam mentionata data postei si ma puteam incadra in termenul legal de 15 zile. Nu vreau sa fac plangere asupra agentului de politie ci vreau doar sa imi exercit dreptul de a contesta decizia acestuia.
Buna ziua, in cazul in care am refuzat sa semnez un proces verbal emis de un agent de la circulatie, care ar fi ordinea legala a metodelor de comunicare a acestui proces verbal? Mentionez ca doresc sa fac contestatie, iar procesul verbal a fost gasit lipit de usa blocului dupa 16 zile de la emiterea acestuia, fara sa contina o data de afisare. Agentul constatator nu a pus PV la posta tocmai pentru a ma lipsi de dreptul de a face contestatie si a plati amenda intreaga. Va rog sa-mi spuneti ce cai de atac am la aceasta problema. Multumesc.