avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Activitate grigutarelu1985

Activitate grigutarelu1985

Departajarea se face un funcție de metrii pătrați pe totalul de apartamente

POPA GHEORGHE a scris:

In mod normal ar fi 45 zile, respectiv 36 zile. Cel mai sigur este sa intrebati la firma de distributie gaze.
Inteleg ca nu exista contoare de gaz pentru fiecare apartament in parte si platiti la gramada, consum pe total scara. Cum faceti departajarea pe apartamente ?

Bună dimineața. As dori sa îmi spuneți care este termenul limita de plata fără majorări, pentru factura de gaze naturale? Pe spatele facturii aferente lunii noiembrie scrie 30+15, adică 45 de zile. Pe spatele facturii aferente lunii decembrie scrie 30+6, adică 36?
Ma interesează acest lucru în calitate de nou administrator al unei scări de bloc, pentru a putea stabili corect zilele de încasare a taxelor.
Cod client 1001600095
Cod loc consum 5001483134
doresc sa reziliez 2 contracte inca active cu Orange romania, in urma discutiilor telefonice mi s-a spus ca trebuie sa achit anumite sume de bani aferente lunilor ramase pana la expirarea contractelor, am achizitionat si 2 telefoane aferente celor 2 abonamente, in urma carora perioada contractuala mi s-a prelungit destul de mult, am primit un contract semnat doar de catre ei, eu nu am nici un fel de contract cu ei pentru aceste prelungiri. In plus fata de cele mentionate mai in urma, lipsa semnalului in zona in care ma gasesc este una acuta...
in cazul acesta se pot rezilia cele 2 contracte fara achitarea sumelor aferente lunilor ramase din contracte sau va fi nevoie sa achit acele sume si doar dupa aceea pot sa le inchid?