ordinul judecatoresc a fost emis pentru o datorie veche a mamei mele la o banca care acum au trimis laprimarie adresa la domiciliu nu am primit nimic am luat legatura cu cei de la firma derecuperare si au spus ca nu poate sa mi dea detalii
ce nu mai stiu daca cei de la primarie trebuiau sa mentioneze incertificatul fiscal aceasta datorie eu cred ca este un abuz din partealor (primaria) deoarece am avut un mic conflict verbal cu ei va rog sa maajutati
Buna ziua!Numele meu este Lambru Catalin.Am si eu o problema ,in legatura cu vanzarea unui teren extravilan,mostenire de la mama mea ,care in urma cu 4 luni de zile a decedat.in luna mai 2015 am facut certificatul de mostenitor.am urmat toti pasi spre vanzare...iar la un ultim certificat fiscal pentru vanzare,primaria de la noi,a mentionat in acel certificat, ca in luna 07 2015 ,sa eliberat un ordin judecatoresc pe numele mamei mele.Ceea ce nu stiu,este daca putem sa il vindem in continuare,fara a se pune vreo problema.Dar repet,certificatul de mostenitor a fost facut in luna mai,,si ordinul mamei mele a fost eliberat in luna iulie...ajutatima va rog.!Va multumesc