am fost de N ori la politie dar m-au tot dus cu zaharelul,ca azi ca maine ca saptamana viitoare... Da eu trebuie sa duc oamenii la politie? nu se emit citatii??? De sapte luni cred ca era timp de audieri.Parca termenul era de 90 de zile? aici nu se vrea . Auziti eu i-as putea da in judecata pentru abuz in serviciu? pentru ca de fapt despre asta e vorba,de asta nu a ajuns dosarul nicaieri cred ca zace printrun dulap plin de praf,ca la parchet nu a ajuns are doar nr de inregistrare si atat.
Eu inteleg dar dosarul meu nu a ajuns la parchet,are doar nr de inregistrare;
El este in continuare la politia din localitate? E normal ca acestia sa tina dosarul sapte luni la politie?
Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar nu a ajuns nicaieri,cu toate ca eu am platit analizele de sange. Cui ma pot adresa si ce trebuie sa fac ca sa-mi ajunga dosarul la parchet,pentru a fi solutionat dat fiind ca au trecut 7 luni de atunci iar el inca nu sa miscat din comuna de unde locuiesc. Mentionez ca la nenumaratele vizite la politie am fost luat peste picior cum ca: trebuie sa audieze martorii (mai erau cu mine in autoturism inca 3 persoane): dar acestia nu au primit niciodata citatie.; mi sa mai spus ca citez ,, nu am timp eu am problemele mele cand o sa am timp o sa-l fac'' ,,o sa-l facem noi anul asta'' etc etc. Mentionez ca nu sa intamplat nimic,eu am servit luni seara niste beri cu prietenii pana in jurul orelor 21 00 iar marti dimineata in jurul orelor 5 30 in timp ce ma deplasam spre munca am fost oprit si condus la orasul de care apartin pt a mi se preleva probe de sange. Va rog sa ma ajutati cu un sfat dak puteti si aveti amabilitatea. multumesc anticipat .