avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 959 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... dosar rutier
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

dosar rutier

Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar nu a ajuns nicaieri,cu toate ca eu am platit analizele de sange. Cui ma pot adresa si ce trebuie sa fac ca sa-mi ajunga dosarul la parchet,pentru a fi solutionat dat fiind ca au trecut 7 luni de atunci iar el inca nu sa miscat din comuna de unde locuiesc. Mentionez ca la nenumaratele vizite la politie am fost luat peste picior cum ca: trebuie sa audieze martorii (mai erau cu mine in autoturism inca 3 persoane): dar acestia nu au primit niciodata citatie.; mi sa mai spus ca citez ,, nu am timp eu am problemele mele cand o sa am timp o sa-l fac'' ,,o sa-l facem noi anul asta'' etc etc. Mentionez ca nu sa intamplat nimic,eu am servit luni seara niste beri cu prietenii pana in jurul orelor 21 00 iar marti dimineata in jurul orelor 5 30 in timp ce ma deplasam spre munca am fost oprit si condus la orasul de care apartin pt a mi se preleva probe de sange. Va rog sa ma ajutati cu un sfat dak puteti si aveti amabilitatea. multumesc anticipat .
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
Admin, administrator
Pentru a accelera rezolvarea dosarului angajati un avocat care sa se ocupe de acest lucru altfel veti sta mult si bine astepand sa se rezolve de sine.
Procurorii sunt ocupati poate cu cazuri mult mai importante iar cele cu consum de alcool sunt lasate la urma.
Eu inteleg dar dosarul meu nu a ajuns la parchet,are doar nr de inregistrare;
El este in continuare la politia din localitate? E normal ca acestia sa tina dosarul sapte luni la politie?
Daca nu a juns la parchet inseamna ca este inca la politie, in alta parte nu are unde sa fie, doar daca nu l-a luat politistul acasa!.
Din acest motiv este necesar ajutorul unui avocat care sa faca formalitatile necesare, sa vada unde unde este si in ce stadiu.
Faceti o cerere adresata comandantului politiei prin care solicitati stadiul dosarului nr. XXX/P/2015.
Ultima modificare: Miercuri, 29 Iulie 2015
cyan, moderator
Mergeti la organul de cercetare penala si vedeti exact ce mai are de facut, daca are de audiat martori, luati dvs legatura cu ei si mergeti la politie sa-i audieze.
S-a efectuat continuarea urmaririi penale si impotriva dvs, ati fost audiat in calitatea de suspect?
am fost de N ori la politie dar m-au tot dus cu zaharelul,ca azi ca maine ca saptamana viitoare... Da eu trebuie sa duc oamenii la politie? nu se emit citatii??? De sapte luni cred ca era timp de audieri.Parca termenul era de 90 de zile? aici nu se vrea . Auziti eu i-as putea da in judecata pentru abuz in serviciu? pentru ca de fapt despre asta e vorba,de asta nu a ajuns dosarul nicaieri cred ca zace printrun dulap plin de praf,ca la parchet nu a ajuns are doar nr de inregistrare si atat.

Alte discuții în legătură

De ce ''zace'' o plangere trimisa la sectia de politie de catre parchet? razzystefan razzystefan Buna seara Am depus personal la parchet o plangere pt fals, uz de fals, inselaciune, evaziune fiscala si amenintari. Saptamana trecuta am fost la parchet pt ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru lovire Anett Anett Bună ziua În luna septembrie anul trecut am depus o plangere la secţia de poliţie şi am fost audiată de un ofiţer, odată singură şi în luna ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat, alcool Adrian.Craciun Adrian.Craciun In data de 1 mai 2010 mi-a fost retinut permisul de conducere pentru ca am fost depistat cu o alcoolemie de 0.59 in aerul expirat , respectiv 1.45 cu 1.35 in ... (vezi toată discuția)