Bună ziua
În luna septembrie anul trecut am depus o plangere la secţia de poliţie şi am fost audiată de un ofiţer, odată singură şi în luna octombrie împreună cu cel care m-a lovit . Atunci am declarat că nu retrag plângerea şi că mă constitui parte civilă. De atunci nu mai ştiu nimic despre ce s-a întâmplat în caz. M-am inetersat la secţia de poliţie şi mi-au spus că dosarul a fost înaintat parchetului încă în luna octombrie. Nu trebuia să mă citeze sau să mă audieze şi pe mine procurorul? Nu există o procedură de urmat, prevăzută de lege? Ce pot să fac în continuare?
Mergeti la parchet si solicitati informatii la registratura privind numele procurorului de caz si unde il puteti gasi. Luati apoi legatura cu procurorul si intrebati-l care este stadiu dosarului.
Dosar rutier
ovydyu1984
Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar ... (vezi toată discuția)
Plangere
juliaeva
Pe data de 14 septembrie am depus la politie o plangere pentru lovire si certificatul medico-legal. Pe data de 22 septembrie am fost chemata la sectia de ... (vezi toată discuția)