avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere pentru lovire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere pentru lovire

Bună ziua
În luna septembrie anul trecut am depus o plangere la secţia de poliţie şi am fost audiată de un ofiţer, odată singură şi în luna octombrie împreună cu cel care m-a lovit . Atunci am declarat că nu retrag plângerea şi că mă constitui parte civilă. De atunci nu mai ştiu nimic despre ce s-a întâmplat în caz. M-am inetersat la secţia de poliţie şi mi-au spus că dosarul a fost înaintat parchetului încă în luna octombrie. Nu trebuia să mă citeze sau să mă audieze şi pe mine procurorul? Nu există o procedură de urmat, prevăzută de lege? Ce pot să fac în continuare?
Cel mai recent răspuns: Carmen Chitu , Avocat 10:38, 30 Martie 2012
Mergeti la parchet si solicitati informatii la registratura privind numele procurorului de caz si unde il puteti gasi. Luati apoi legatura cu procurorul si intrebati-l care este stadiu dosarului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar rutier ovydyu1984 ovydyu1984 Buna ziua. In luna ianuarie a acestui an,pe 20 mi sa intocmit dosar penal pt conducere sub influenta bauturilor alcoolice.De atunci si pana acum acest dosar ... (vezi toată discuția)
Cum ancheteaza politia victimele interlopilor Dana Marin Dana Marin Buna ziua, Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu ... (vezi toată discuția)
Plangere juliaeva juliaeva Pe data de 14 septembrie am depus la politie o plangere pentru lovire si certificatul medico-legal. Pe data de 22 septembrie am fost chemata la sectia de ... (vezi toată discuția)