Buna ziua,
Un interlop vecin cu mine mi-a pus o pisica moarta la usa, m-a lovit in lift si m-a amenintat acum un an, in 5 octombrie ac m-a lovit cu picioarele pe holul etajului in care locuim.
Sectia 26 politie nu a gasit vreo vina a acestui individ si de fiecare data au incercat sa ma descurajeze cind ma audiau spunindu-mi ca nu am probe si ca el nu va pati nimic.
Eu am fotografii si proba video de la agresiunea de acum un an, martorii s-au eschivat de frica golanului. Probele nu au fost luate in calcul si nici nu au fost date de la sectie la procuror, am aflat eu cind am fost in audienta la acesta.
Recent golanul a recidivat si de data asta am martor si un certificat medico legal in care se arata ca am fost lovita.
Ne-au chemat la audieri pe mine si pe mama martora mea si de la inceput cel care se ocupa de dosar a tinut sa precizeze ca astea nu sunt probe si ca nu va pati nimic. Din nou adica. Am intrebat de ce si a spus ca nu sunt zile de spitalizare si ca procurorul nici nu se uita la asa ceva. Dupa asta a facut un scandal ca de ce am lasat certificatul medico legal la registratura si eu i-am spus ca am nevoie de dovada ca l-am lasat. A sunat-o si pe colega de la registratura sa-i faca observatie ca de ce a facut asta.
Cu toate astea a pus-o pe mama sa jure ca spune adevarul, facind un mic circ acolo, ca vezi doamne asa trebuie. Eu i-am spus ca bine ar fi sa-l puna si pe golan sa jure ca spune adevarul. El are pe spatiul comun puse niste camere video si am cerut sa ii solicite politia inregistrarile din acea zi. Politistul a spus ca nu le vor da si ca degeaba i le cer.
In timpul audierii el i-a dictat mamei ce sa scrie si a mers pina intr-acolo incit a pus-o sa scrie ca individul a fost nervos (si de-aia m-a lovit) ca eu l-am reclamat nu stiu unde si ca de atunci nu a mai repetat. Adica circumstante atenuante d-lui interlop. Mama, naiva, a scris.
Sunt extrem de ingrijorata de situatia mea in locuinta, ma tem sa mai ies din casa si imi este clar ca politia e de partea cealalta odata ce de la inceput vor sa ma descurajeze ca acel golan nu va pati nimic si ca toata treaba nu are vreun rost.
Am intrebat sa-mi spuna ce se poate face pentru a stopa golanul, nu ce nu se poate face, nu a fost capabil dl. politist sa spuna ceva.
Iar asta e practica lor de la primele incidente avute cu acest individ.
Individ care e tipic pentru societatea noastra: face multi bani si nimeni nu stie din ce, are legaturi cu interlopi care il viziteaza, are un tupeu maxim si stie sa ascunda probe. Dar in primul rind se bazeaza cred pe sprijinul politiei. Nu pot sa cred ca la fiecare plingere a mea nu se poate lua nici o masura.
Va rog sa-mi dati un sfat ce pot sa fac.
Mi-as retrage plingerea de la sectie, s-o fac la parchet, poate asa nu-mi va mai influenta martorul prin dictare, nu stiu daca se poate asta. As vrea sa nu mai depind de aceasta sectie de politie care niciodata nu a aplicat vreo sanctiune ridiculizind agresiunile facute mie.
Nu stiu ce sa fac, asa nu se mai poate.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns:
petricam , utilizator
14:46, 7 Septembrie 2019