Lucrez la o societate comerciala (magazin)ca asistent vanzari de la sfarsitul lui martie 2015 si in contractul de munca este specificat numarul de ore si magazinul nefiind non stop,acesta fiind de 8 ore.la inceputul lunii iulie,patronul s a hotarat sa l deschida non stop,noi fiind pe magazin 7 oameni dintre care 1 sef de magazin, un manipulant marfa care se ocupa doar de acest lucru si 5 asistenti vanzari printre care si eu.din acest motiv a trebuit sa incercam sa facem fata programului de 12 ore cu 24 ore libere,nu a rezistat nimeni asa ca am vorbit cu seful de magazin si am revenit la program de 8 ore cu conditia pe timp de noapte sa fie un singur om ca sa putem avea si libere.dupa alte 2 sapt la program d 8 ore a revenit directorul spunand ca vrea sa fim iar la progr de 12 cu 24 si nu il intereseaza restul.in aceasta seara am formulat cererea de demisie si i am trimis o poza sefului de magazin acesta trimitand o mai departe directorului.directorul vazand acest lucru a spus urmatoarele: (sa stea in preaviz ca nu se pleaca cand vor daca nu vor sa plece cu cercetare disciplinara.voi gasi oameni la schimb sau sa se mute in alt magazin si facem schimbul) Precizez ca la sfarsitul cererii am scris ca nu vreau sa stau in preaviz si ca imi dau demisia din cauza faptului ca ne impune sa trecem la program de 12 cu 24.As vrea sa va intreb daca el imi poate impune aceste lucruri si ce as putea sa fac eu in aceasta privinta? Multumesc