avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Activitate roxana1930

Activitate roxana1930

Răspuns la discuția Acuzata de furt
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Multumesc din suflet ptr raspunsuri.Nu vreau sa dau impresia ca sunt vinovata, insa este prima data cand trec prin asa ceva si chiar nu stiu cum sa reactionez.Va multumesc!
Pe langa mine, au mai intrat inca 3 persoane iar in momentul in care am intrebat daca si acele persoane vor veni sa depuna declaratie dnul politist a sarit in sus ca ars ca acele persoane au stat mai putin timp ca mine in acel birou.(3 minute, 1.50 secunde, 17 secunde).Amprente nu s-au luat si nu se vor lua ptr ca dna avea o poseta din panza.Totusi dna cum face dovada faptului ca ea in acea data in intervalul 06:00 cand a intrat la servici respectiv ora 12.08 cand eu am intrat in acel birou ea avea acei bani in portofel???E foarte usor sa zici ca ai avut acei 200 euro la tine dar cum demonstrezi?asa se poate trezi oricine ca are bani si i se fura.Pe langa acest fapt, in momentul in care eu am intrebat politistul daca dna are dovada ca a avut acei bani, dnul a sarit in sus si mi-a zis:,, hai doamna, stiti bine ca dna.... poarta mereu multi bani la ea,,..Eu ce sa inteleg din asta?Si nu, nu stiu cati bani poarta dna la ea din moment ce eu nu am legaturi stranse cu ea.
Am fost o singura data chemata, daca se poate spune ptr ca eu citatie nu am.A venit un nene politis la usa sa ma prezinta in data de..la ora de..la politie ca martor.De aia nici nu m-am obosit sa iau un avocat cu mine.Este prima data cand sunt chemata la politie ptr o declaratie, prima data cand mi se spune ca as fi putut sa fac asemenea lucru etc. Nu vreau sa dau impresia ca sunt vinovata de asemenea lucru ptr ca eu stiu ca n-am facut asa ceva.Ideea este ca am nevoie de pareri ce si cum sa fac sa demonstrez ca nu eu am furat acei bani si care ar fi dovezile nevinovatiei mele.
acest răspuns util
probe nu au.doar ca am intrat intr-un birou care nu este securizat(fara cartela, cheie etc) unde toata lumea intra si iese, in timpul programului meu de munca eu pot folosi oricare dintre calculatoare sau birouri deschise.Proba video ma arata intrand in acel birou si stand 6 min, nu arata ca as fi desfacut poseta sau portofelul dnei.
acest răspuns util
din cate stiu dna care ma acuza si politistul care mi-a luat declaratia ca si martor se cunosc.Stiam ca presiunile vor fi mari, la urma urmei ei doresc sa scoata un vinovat sau sa impace partile.Stiind ca sunt chemata ca si martor nu mi-a trecut prin cap sa iau un avocat cu mine.Testul poligraf il pot face oricand la orice ora, nu am nimic de ascuns.
posibil sa fi spus asa ptr a ma intimida.politistul a facut presiuni asupra mea ptr a-mi recunoaste ,,vina,, iar atunci cand eu am sustinut ca nu sunt vinovata au inceput amenintarile
acest răspuns util
de 3 4 ori pe zi...mi s-a cerut sa ma prezint in calitate de martor, in nici un caz de acuzat.nu stiam ca este atat de importanta prezenta avocatului, insa voi sti pe viitor.Iar referitor la telefon, voi veni cu dovezile desfasuratorului.

Chiar daca se ajunge in instanta, dna trebuie sa vina cu dovezi foarte bune.Iar singura dovada a ei este faptul ca am intrat in acel birou si am stat 6 min.Nu are martori ca as fi umblat in geanta ei, nu exista video de nici un fel.Practic, este cuvantul meu impotriva cuvantului ei si invers.In acest caz, considerandu-ma nevinovata, voi lasa cei competenti sa judece acest caz.Voi veni cu dovezi care sa ateste faptul ca am intrat in acel birou cu treaba, fie ca am vb la tel fie ca am lucrat pe calculatorul directorului
acest răspuns util
Care ar fi fost modul corect de a ma exprima?Ce e de facut in acest caz?
acest răspuns util
este vb de un furt comis in data de 5.07, astazi suntem in 29.07.Chiar credeti ca m,ai tin minte ce am facut in acea zi???si vb de 6 min.De la 12.08 la 12.14 nu pot sa tin minte exact daca in acele 6 min am vb la telefon sau am fost logata pe calculatorul directorului.

dosarul include: reclamatia, citatia catre mine ca MARTOR, inregistrarea video din data de 05.07, declaratia mea ca si martor, emailul din care reiese faptul ca in acea data nu s-au facut logari la acel calculator.Atat.

Dupa cum am precizat si mai sus, intr-un interval de 6 min din cele 8 ore lucrate in acea zi imi e greu sa tin minte daca am intrat in acel birou cu scopul de a vb la tel, de a lucra la un calculator sau efectiv de a sta pe scaun.Avand in vedere faptul ca in 8 ore lucrate eu petrec cel putin 2 ore la telefon, din motive profesionale sau personale clar ca nu pot tine minte daca in intervalul 12.08 12.14 am vb cu cineva.Insa acest lucru il pot afla din desfasuratorul telefonului.
dna cum doveste ca a avut acei bani la ea? e usor sa zici ca ti s-au furat banii din portofel atata timp cat nu exista nici un martor care sa sustina ca existau acei bani.Proba video care ma arata intrand in acel birou si stand 6 min este concludenta? Este de ajuns pentru o urmarire penala?