sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, am dat declaratie si mi s-a spus ca daca pana luni nu reusesc sa aduc argumente motivul sederii mele in birou ma vor da spre judecata
Simplu fapt ca nu v-ati logat la calculatorul din birou nu intruneste elemnetel constutitive ale infractiunii de furt astfel cum este prev.de art.228 NCP.Trebuie sa existe probe(inregistari,martori) ca ati luat un bun mobil din posesia sau detentia altuia, fara consimtamantul acestuia in scopul de a vi-l insusi pe nedrept.
dovezile pe care le are dna sunt: proba video care ma arata pe holul respectiv intrand in acel birou si dovada de la departamentul IT ca in acea zi, de la pc-ul respectiv nu s-au facut lagari de utilizatori.Ideea este ca mi s-a spus ca, atat timp cat eu nu vin cu argumente( logare utilizator, modificare de program etc) eu sunt vinovata si nu am nici o dovada a timpului petrecut acolo