avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 165 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acuzatie de furt, testul poligraf
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Acuzatie de furt, testul poligraf

am lucrat timp de 5 luni ca si bona la o familie necasatorita, dar cu un copil, avand contract incheiat cu mama copilului pe perioada nedeterminata. Acum, dupa 7 luni de cand am incetat sa lucrez acolo, tatal copilului ma reclama la parchet ca i-am furat din casa 500 lei si 200 euro. Parchetul dirijeaza declaratia catre politie unde am fost chemata sa dau declaratie. Am fost, am dat si am fost intrebata daca accept testul poligraf si de buna credinta am acceptat. va rog sa imi spuneti ce urmeaza si daca am procedat corect acceptand testul desi sunt hipertensiva si sub tratament in urma unei operatii pe cord deschis. am reactionat sub impulsul socului la ce auzite si de buna credinta. Nu cunosc care este mersul acestui demers, ce urmeaza si cum trebuie procedat. Va rog sa ma sfatuiti. Eu trebuie sa demonstrez ca sunt nevinovata sau mai exista premisa de nevinovatie si se demonstreaza vinovatia. Nu stiu cum sa procedez. Va rog dati-mi un sfat. Multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:54, 2 Aprilie 2016
Exista prezumția de nevinovăție.
Nu prea se mai practica însă în concret...de fel de o vreme decât dacă sigur nu e vinovata persoana...

Daca ați acceptat poligraful care e problema?
nu stiu daca faptul ca sunt hipertensiva si daca operatia pe cord deschis nu pot influenta rezultatul testului. E mai mult o problema medicala iar ceea ce am citit despre test pe internet m-a cam speriat si nu stiu ce sa cred. Nu stiu nici care e procedura ce se intampla in continuare.De fapt nu am nici cea mai vaga idee si necunoscutul provoaca frica. Cum stii daca sigur persoana e nevinovata? asa oricine poate reclama pe oricine
Ultima modificare: Joi, 24 Martie 2016
alicecarmen, utilizator
Cel care va testează decide ce face dacă afla de ce afecțiuni suferiți.

Aveți dreptate ca oricine poate depune o plângere aiurea.
deci eu cum demonstrez ca sunt nevinovata sau cum ma apar
Nu trebuie sa demonstrați nevinovăția.
Politia trebuie sa va probeze vinovăția.

De aparat va apărați cum credeți dvs.

Alte discuții în legătură

Intrebare referitoare la detectorul de minciuni donpedros donpedros am avut un necaz in familie.au intrat hotii(hotul !?)in casa unei rude furand o suma de bani(agoniseala de o viata).sau luat amprente,au fost interogati ... (vezi toată discuția)
Acuzata de furt roxana1930 roxana1930 sunt acuzata de furt din motiv ca pe inregistrarile video apar stand 6 minute intr-un birou fara a ma loga pe calculatorul de acolo.Am fost citata la politie, ... (vezi toată discuția)
Acuzatie de furt fara a exista probe mariuss.i mariuss.i Daca impotriva unei persoane se depune o plangere penala sub acuzatia de furt de sub acelasi acoperis,fara insa a avea probe incriminatoare, ci doar in baza ... (vezi toată discuția)