avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Activitate mariana91

Activitate mariana91

Buna ziua!Am si eu o mare nedumerire.Sunt un model videochat si as dori sa-mi platesc toate taxele catre stat.Atata timp cat aceasta meserie nu este recunoscuta de statul roman,cum as putea proceda?Am inteles ca pot deschide un PFA,unde imi voi inregistra toate veniturile.Altii spun ca nu este nevoie de un PFA,ci doar de o declaratie a veniturilor la ANAF.Cei de la Anaf mi-au spus ca atata timp cat nu mi-a venit nimic acasa care sa ma instiinteze ca am de plata,sa nu-mi fac griji si sa merg la registrul comertului pentru mai multe detalii.
Eu doresc sa contribui la economia statului,dar legea nu ma lasa.E ca si vrajitoria,poti incasa dar statul nu vreau sa implementeze o modalitate de a te taxa.
Exista posibilitatea sa ajung la puscarie pentru ca nu-mi declar veniturile obtinute din aceasta meserie?Eu n-am auzit nicaieri in lume ca un model de videochat sa fie inchis ptr ca nu si-a declarat veniturile.Care sunt riscurile daca nu platesc contributiile la stat ?(asta nu se intampla din cauza mea)