avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Opinie videochat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Opinie videochat

Buna ziua!Am si eu o mare nedumerire.Sunt un model videochat si as dori sa-mi platesc toate taxele catre stat.Atata timp cat aceasta meserie nu este recunoscuta de statul roman,cum as putea proceda?Am inteles ca pot deschide un PFA,unde imi voi inregistra toate veniturile.Altii spun ca nu este nevoie de un PFA,ci doar de o declaratie a veniturilor la ANAF.Cei de la Anaf mi-au spus ca atata timp cat nu mi-a venit nimic acasa care sa ma instiinteze ca am de plata,sa nu-mi fac griji si sa merg la registrul comertului pentru mai multe detalii.
Eu doresc sa contribui la economia statului,dar legea nu ma lasa.E ca si vrajitoria,poti incasa dar statul nu vreau sa implementeze o modalitate de a te taxa.
Exista posibilitatea sa ajung la puscarie pentru ca nu-mi declar veniturile obtinute din aceasta meserie?Eu n-am auzit nicaieri in lume ca un model de videochat sa fie inchis ptr ca nu si-a declarat veniturile.Care sunt riscurile daca nu platesc contributiile la stat ?(asta nu se intampla din cauza mea)
Cel mai recent răspuns: lucianrosca , utilizator 13:01, 30 Iulie 2015
Stiti, nu puscaria e cel mai rau lucru. E posibil sa se trezeasca peste 4 ani jumate si sa va ia dobanzi si penalitati mari.
Cred ca daca veniturile sunt obtinute din strainatate, sa depuneti o declaratie pentru veniturile obtinute din strainatate (cod 201) [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model independent videochat - declarare venituri mihapop mihapop Buna ziua, as dori sa aflu de la Dvs. care este modalitatea de a declara veniturile obtinute ca model independent din videochat. Intentionez sa desfasor ... (vezi toată discuția)
Cim in ue ContSters305618 ContSters305618 Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri Florance10 Florance10 Buna ziua, As dori sa aflu de la Dvs. care este modalitatea de a declara veniturile obtinute ca model independent din videochat.Intentionez sa desfasor aceasta ... (vezi toată discuția)