avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Activitate viorelbaitan

Activitate viorelbaitan

Discuție Contract enel
Bunaziua. Fratele meu are un apartament nelocuit in Brosteni, Suceava, dar locuieste in Anglia. In acest moment, nu exista un contoar de lumina. Doresc sa locuiesc temporar in acest apartament( care i-a revenit lui in mare parte in urma succesiunii). Mentionez ca am si eu o optime din drepturi la care am cedat in baza unei clauze care nu a fost inca achitata dar nu sunt proprietar. Pot face un contract la energie electrica pe numele meu.? Sau cum ar trebui procedat pentru a se infaptui acest lucru? Un contract de inchiriere ma poate indreptati ,ca si chirias, sa fac un contract? Multumesc.
Bunaziua. Am predat doar documentele italiene ale masinii la sediul inmatriculari din romania, împreună cu factura și restul documentatiei necesare..

ynocentta a scris:

Nu sunteti singurul care se confrunta cu astfel de situatii neplacute,generate de deficienta de comunicare intre autoritati
Pentru solutionare,este necesar sa parcurgeti procedura complexa care implica multa birocratie cu autoritatile din cele 2 tari
Concret este necesar sa probati ca vehiculul la data x ati inmatriculat vehiculul in Romania respectiv documenytele italienesti au fost inlocuite si eventual predate numere circulatie

Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ca am transportat masina pe roti in romania in vederea inmatricularii, avand asigurarea si inspecția tehnica italiane in regula la data achiziționării. Acum 3 zile, tranzitand italia, mi-au fost retinute talonul si numerele de înmatriculare de catre politia stradala pe motiv ca aceasta mașină rezulta inca registrata la PRA in italia.Mi-au cerut plata a 6 luni de asigurare italiana si plata unei amenzi ,altfel nu imi returnează numerele si talonul. Mentionez ca autoturismul meu este in regula cu toate documentele, asigurare, itp, absolut tot. Practic eu ma aflu in imposibilitatea de a plati acea asigurare italiană chiar daca as vrea. Mașina are certificat de înmatriculare romanesc si numere definitive iar ceea ce imi cer ei este practic imposibil si ilegal: o masina cu numere romanesti si cu adigurare italiana...!!!!?????Consider aceasta masura ilegala si as dori sa știu ce trebuie facut pentru recuperarea documentelor. Mulțumesc
Discuție Procura auto
buna seara.as dori sa stiu daca se poate face o procura auto pentru utilizarea autoturismului personal unui cetatean italian,si daca are valabilitate in italia aceasta procura. multumesc