vechime in specialitatea studiilor,nu se cerea la inscrierea la concurs,s-a cerut dupa terminarea examenului oral cand am fost desemnata castigatoarea concursului
12 luni,dar eu am mai lucrat dupa cele 11 luni,trei luni ca administrator la fabrica de paine,nu vor sa ia in considerare aceasta perioada ca NU AM FOST FUNCTIONAR PUBLIC
am lucrat in primarie timp de 6 ani PE ACEST POST DE ASISTENTA SOCIALA,timp in care am absolvit facultatea ,licentiat in Stiinte Administrative,specializarea Administratie publica.AM FOST CONTESTATA PENTRU VECHIME LA O ZI DUPA DESFASURAREA EXAMENULUI ORAL CAND LA AVIZIER ERAM DEJA CASTIGATOARE A CONCURSULUI. Contesta ca am vechime de 11 luni si sase zile,(dupa cum ma contesta doamna care a pierdut concursul,care stie exact ce vechime am acumulat in specialitatea studiilor absolvite,nu stiu de unde dar stie exact). Mi-am dat demisia din motive personale.Am lucrat dupa demisie timp de trei luni la o fabrica de paine ca administrator,secretarul comisiei cat si al unitatii nu a acceptat aceste luni sa fie cumulate la vechime.
Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care tine locul diplomei de licenta,adeverinta tot este inlocuita de 4 ani de cand doamna aterminat facultatea la Spiru Haret.Problema este ---oare este corect ca doamnei sa ii lipseasca diploma si tot dansa sa conteste cele 11 luni de vechime ale mele?eu am promovat si proba scrisa si oralul care a avut loc pe data de 29.07.