avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Nelamuriri
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Nelamuriri

Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care tine locul diplomei de licenta,adeverinta tot este inlocuita de 4 ani de cand doamna aterminat facultatea la Spiru Haret.Problema este ---oare este corect ca doamnei sa ii lipseasca diploma si tot dansa sa conteste cele 11 luni de vechime ale mele?eu am promovat si proba scrisa si oralul care a avut loc pe data de 29.07.
Cel mai recent răspuns: craciuneanumariana , utilizator 23:36, 6 August 2015
Nu prea este corect... :(

dar, avand in vedere ca ne referim la functie publica... deci o institutie publica... in Romania este posibil orice ... din pacate... :(

... inca se mai promoveaza pe baza de nepotism in institutiile publice din Romania... cu siguranta o sustine cineva !
Pe ce motiv a contestat cele 11 luni?

Termenul de valabilitate a adeverinţei este până la eliberarea actului de studiu respectiv, dar nu mai mult de 12 luni de la data eliberării acesteia.
am lucrat in primarie timp de 6 ani PE ACEST POST DE ASISTENTA SOCIALA,timp in care am absolvit facultatea ,licentiat in Stiinte Administrative,specializarea Administratie publica.AM FOST CONTESTATA PENTRU VECHIME LA O ZI DUPA DESFASURAREA EXAMENULUI ORAL CAND LA AVIZIER ERAM DEJA CASTIGATOARE A CONCURSULUI. Contesta ca am vechime de 11 luni si sase zile,(dupa cum ma contesta doamna care a pierdut concursul,care stie exact ce vechime am acumulat in specialitatea studiilor absolvite,nu stiu de unde dar stie exact). Mi-am dat demisia din motive personale.Am lucrat dupa demisie timp de trei luni la o fabrica de paine ca administrator,secretarul comisiei cat si al unitatii nu a acceptat aceste luni sa fie cumulate la vechime.
multumesc mult
Ce vechime se solicita pentru inscrierea la concurs?

Alte discuții în legătură

Angajare consilier asistent florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de consilier grad profesional asistent, din cadrul directiei de politici salariale, si am ... (vezi toată discuția)
Functionar public debutant Poppeasca Poppeasca Buna ziua. Va rog mult sa ma ajutati in clarificarea unei situatii intrucat nu cred ca angajatorii mei o vor face intr -un mod onest. In luna iulie 2007 am ... (vezi toată discuția)
Concurs recrutare administrația publică agario agario Bună ziua, la un concurs de recrutare pentru un post de conducere în administrația publică (secretar comuna) este obligatoriu masterul sau studiile ... (vezi toată discuția)