Colega cu care am concurat pentru ocuparea functiei publice de inspector,grad profesional asistent,post pe studii superioare,are la dosar o adeverinta care tine locul diplomei de licenta,adeverinta tot este inlocuita de 4 ani de cand doamna aterminat facultatea la Spiru Haret.Problema este ---oare este corect ca doamnei sa ii lipseasca diploma si tot dansa sa conteste cele 11 luni de vechime ale mele?eu am promovat si proba scrisa si oralul care a avut loc pe data de 29.07.
am lucrat in primarie timp de 6 ani PE ACEST POST DE ASISTENTA SOCIALA,timp in care am absolvit facultatea ,licentiat in Stiinte Administrative,specializarea Administratie publica.AM FOST CONTESTATA PENTRU VECHIME LA O ZI DUPA DESFASURAREA EXAMENULUI ORAL CAND LA AVIZIER ERAM DEJA CASTIGATOARE A CONCURSULUI. Contesta ca am vechime de 11 luni si sase zile,(dupa cum ma contesta doamna care a pierdut concursul,care stie exact ce vechime am acumulat in specialitatea studiilor absolvite,nu stiu de unde dar stie exact). Mi-am dat demisia din motive personale.Am lucrat dupa demisie timp de trei luni la o fabrica de paine ca administrator,secretarul comisiei cat si al unitatii nu a acceptat aceste luni sa fie cumulate la vechime.