avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... angajare consilier asistent
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

angajare consilier asistent

Buna ziua,
Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de consilier grad profesional asistent, din cadrul directiei de politici salariale, si am o nelamurire cu privire la urmatorul paragraf :
Studii de specialitate: Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licenţă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;
- Vechime minimă în specialitatea studiilor necesare participării la concursul de
recrutare pentru funcţia publică de execuție de consilier, clasa I, grad profesional asistent 1 an
Eu am studii economice (3 ani), si master tot in domeniul economic - se considera studii superioare de lunga durata?
ca vechime am 4 ani ca asistent director - se poate lua in considerare?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:44, 15 Iulie 2014
florentinadaniela a scris:

....
Eu am studii economice (3 ani), si master tot in domeniul economic - se considera studii superioare de lunga durata?
ca vechime am 4 ani ca asistent director - se poate lua in considerare?
Multumesc.

Da, se considera studii de lunga durata , desi aceasta terminologie nu prea mai este folosita.

Vechimea de 4 ani nu se poate lua in considerare.Vechimea in specialitatea studiilor inseamna perioada lucrata pe un post care necesita studii superioare economice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functionari publici kety kety ma pot angaja functionar public la o primarie nou infiintata daca inainte am lucrat ca electrician sau daca nu am lucrat nicaieri?: (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)
Concurs inspector clasa 1 Ionela0406 Ionela0406 Buna seara, Doresc sa particip la un concurs pt ocuparea funcției de inspector, clasa I, grad profesional asistent pentru care se cere: studii universitare ... (vezi toată discuția)