avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Vechime în specialitatea studiilor
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Vechime în specialitatea studiilor

Recrutare
Denumire functie conform solicitarii de transformare: consilier cl.I grad profesional superior
Conditii de participare: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor economice;

absolvent ASE- Cibernetica, diploma licenta stiinte economice, vechime 9 ani- functie Analist (of. calcul), poate ocupa functia de mai sus?

nu prea ma lamureste ce-am gasit aici:

l) vechime în specialitatea studiilor necesare exercitãrii funcţiei publice -
experienţa dobânditã în temeiul unui contract individual de muncã, a unui raport de serviciu sau ca profesie liberalã, demonstratã cu documentecorespunzãtoare de cãtre persoana care a desfãşurat o activitate într-o funcţie de specialitate
corespunzãtoare profesiei sau specializãrii sale, prin raportare la domeniul
general de absolvire a studiilor potrivit nivelurilor de organizare a învãţãmântului în România.

[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: lee_vue , utilizator 17:51, 21 Octombrie 2014
precizari:

institutia: ANAF

absolvent ASE- Cibernetica, diploma licenta stiinte economice - s-a incadrat, initial, conform studiilor absolvite, Analist (of. calcul) - vechime 9 ani

gasesc, aici, o definitie:

Vechime in specialitate=perioada de timp cat o persoana este incadrata in munca, in baza unui CIM /raport de serviciu, etc. pe o functie care presupune aplicarea studiilor absolvite.

www.avocatnet.ro/content/for...

poate "analistul" ocupa functia de consilier cl.I grad profesional superior ("Conditii de participare: studii universitare de licenta absolvite cu diploma, respectiv studii superioare de lunga durata, absolvite cu diploma de licenta sau echivalenta in domeniul stiintelor economice")?

Ultima modificare: Marți, 21 Octombrie 2014
lee_vue, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant Marya_Raluka Marya_Raluka Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? ... (vezi toată discuția)
Vechimea in specialitatea studiilor mirela_togea mirela_togea Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs in Primarie. Mi se solicita \"vechime in specialitatea studiilor superioare absolvite necesare exercitarii ... (vezi toată discuția)