avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cerinte post pentru consilier grad profesional debutant

Buna ziua, as dori sa stiu daca pentru a ocupa un post de consilier grad profesional debutant intr-o institurie publica as avea nevoie si de masterat? Mentionez ca sunt absolventa cu diploma de licenta a specializarii Controlul si Expertiza Produselor Alimentare (4 ani).
Acestea am gasit eu ca fiind conditii, sper ca nu sunt eronate : Condiţiile minimale prevăzute în fişa postului pentru funcţia publică de execuţie vacantă de consilier, grad profesional debutant din cadrul Compartimentului :
a) studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă în domeniile:
b) vechime în specialitatea studiilor, necesare exercitării funcţiei publice : nu este cazul
Va multumesc anticipat
Ultima modificare: Joi, 4 Iunie 2015
Marya_Raluka, utilizator
Cel mai recent răspuns: Danaioana , utilizator 14:38, 8 Iunie 2015
Nu-i nevoie de masterat, doar de absolvirea studiilor universitare de licenta sau a studiilor superioare de lunga durata, ambele cu promovarea examenului de licenta.
Sa fiti atenta la domeniul in care se solicita studiile superioare. Daca se solicita de ex.studii superioare in domeniul juridic - Dvs.aveti "Controlul si Expertiza Produselor Alimentare" - ceea ce nu corespunde cerintelor specifice ocuparii postului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)
Angajare consilier asistent florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, Doresc sa particip la un concurs pentru ocuparea functiei de consilier grad profesional asistent, din cadrul directiei de politici salariale, si am ... (vezi toată discuția)
vechime în specialitatea studiilor lee_vue lee_vue Recrutare Denumire functie conform solicitarii de transformare: [b]consilier cl.I grad profesional superior[/b] Conditii de participare: studii universitare ... (vezi toată discuția)