avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 929 soluții astăzi
Forum Activitate tiritel

Activitate tiritel

am lucrat in perioada 11.03 1986 11.03 1995 ca mecanic utilaje terasiere(autogreder si buldozer)la mina de uraniu e.m. crucea.cind mam lichidat de la aceasta unitate mi sa operat in carnetul de munca zona 2 de expunere la radiati ne dindumi seama caci trebuia sa beneficiez de zona 1 deoarece am lacrat cu utilajele si la halda de minereu mi sa eliberat adeverinta cu zona 2 spunindumise ca nu se mai poate modifica nimic la arhiva spunetim va rog ce pot face in aceasta situatie trebuie sa apelez la instanta va multumesc foarte mult

[Mesaj editat – Vă rog să nu mai scrieți exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar.]
Răspuns la discuția Pensionare anticipata
Carp Mircea a scris:

Pensia anticipata sau anticipata partiala sunt la 60 de ani.
Dupa cea de limita de varsta.

Am inteles dar nu beneficiez de reducere virstei de pensionarepentru grupa 1 de munca in conditii speciale ce 8 ani?
Buna ziua. As dori sa aflu de la dumneavoastra daca ma pot pensiona anticipat in urmatoarea situatie.Am o vechime in cimpul munci de 37 ani inclusiv stagiul militar 1 an si 6 luni,concediul pentru cresterea copilului pina la virsta de 2 anide 1 an si 8 luni si somaj 1. In.grupa 1 de munca 16 ani si 6 luni deci mi se reduce virsta de pensionare la 57 ani sunt nascut la 28 02 1961. AS PUTEA ESI LA PENSIE ANTICIPAT INDIFERENT CU PENALIZARE SAU FARA PENALIZARE?VA MULTUMESC ANTICIPAT,LA REVEDERE