avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Activitate nicacristian

Activitate nicacristian

Răspuns la discuția Indrumare
Si daca isi da acordul dupa 2 ani? Nu exista nici o cale de atac? Eu vreau sa vand apartamentul si sa-mi achit datoriile! De ce tergiverseaza atata?
Răspuns la discuția Indrumare
Mai am o intrebare. Apartamentul propietate personala de ce nu pot sa-l vand? Se trage cumva de timp ca sa curga dobanzi? Executorului chiar ii trebuie acordul casei de recuperari?
Răspuns la discuția Indrumare
Exista vreo cale de atac asupra acestei case de recuperari? Eu am dat in judecata banca pentru comisioane , denominare... si cei de la casa de recuperari au zis ca ei nu raspund .Cand au preluat contractele , au preluat doar benificiile sau si pirderile?
Răspuns la discuția Indrumare
pe giranti este pornita executarea cu sentinta judecatoreasca pe anumite sume. Intrebarea mea este daca dupa incunviintari ale instantei catre bej mai cresc dobanzile?
Discuție Indrumare
Buna ziua! Ma numesc Nica Lucretiu si sunt administrator la o firma din Tulcea. In anii 2007 si 2008 am contractat 3 credite la Volksbank- 1 in chf si 2 in ron. Datorita crizei financiare si a cresterii francului nu am mai putut tine pasul cu ratele. In luna nov. 2012 volksbank a inaintat exutarea societatii catre un bej din constanta prin incunviintarea data de judec constanta.In luna februarie 2013 societatea a intrat in insolvrnta prin reorganizare planul fiind acceptat si de banca.Intre timp banca a mai inaintat 2 dosare de executare pe pers. fizica ca giranti.In luna iulie 2014 atat eu cat si firama de insolventa am primit 3 notificari de la o firma de recuperari din Buc. prin care ne instiinteaza ca banca a cesionat creantele. In aprilie a.c.soccietatea a intrat in faliment , tabelul definitiv fiind aprobat de judecatorul sindic si publicat in Buletinul Oficial de Insolventa. Mentionez ca firma de recuperare nu a facut contestatie la suma din tabel. Eu am un apartament propietate personala care vreau sa-l vand pentru a stinge creantele firmei, insa acesta este notat la Of. de cadastru Tulcea. In urma discutiei cu exec. jud . mi-a spus ca nu se poate pentru ca firma recuperatoare are de recuperat o suma mult mai mare fata de cea publicata in tabelul de creante. Este posibil ca acesti recuperatori sa-mi aduge dobanzi si penalitati? Sau contravine legii 216/2011?. Executorul nu vrea sa i-a in ceama suma datorata de societate care este inscrisa in tabel. In speranta ca ma puteti ajuta, Va multumesc anticipat