avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Activitate colombo1976

Activitate colombo1976

Răspuns la discuția poprire
va multumesc pentru raspunsuri
poprirea vreau sa o platesc si am observat ca mi s-a retinut direct de firma si s-a virat in contul executorului si luna trecuta,cei 400......,ma refeream la cei 437 pe care ing ii ridica automat din cei 800 care intra pe cardul de salar....poate patronul sa refuze sa-mi vireze cei 800 in alt cont ,la alta banca?iar daca voi face asta in cat timp voi fi executat silit si mi se va face poprire pe salar pana la 1/2,adica 600 ron,cateva luni?...oare as putea gasi o solutie de refinantare cu ing?
si inca o intrebare..daca imi schimb jobul,poprirea se duce in automat pe salariul de la urmatorul loc de munca, tot in cuantum de 1/3?
presupunand ca onorabilul o sa refuze,puteti sa-mi explicati de ce nu pot sa mut salariul la alta banca?....si sa presupun ca viitorul meu pare cam negru?
pot face vreo plangere la undeva cu privire la minimul care imi ramane pentru trai?
asta ma mira si pe mine...cum de m-au lasat sa iau credit nou?
m-au verifivat in baza de date si am putut lua creditul
intrebarea mea este ce trebuie sa fac?

oare pot sa mut contul de salar la alta banca....urmand ca banca sa ma execute si apoi sa mi se retina doar in total doar 1/2 din salar?
sau sa iau legatura cu judecatorul executoresc sa vad daca ma pot intelege cu el?
Discuție poprire
in 2008 am luat un credit de 3000euro pe care dupa o perioada nu l-am mai platit
in 2013 am fost executat silit de un tribunal din gherla,iar aacum o luna mi-a sosit poprirea pe 1/3 din salar....eu am 1200net ...ideea este ca acum 3 luni am luat un credit de 20.800ron de la ing si am rata de 437ron pe luna...cum poprirea a fost pe numele meu ,dar trimisa pe numele firmei.patronii mi-au retinut 400 ron,iar cand mi-au intrat cei 800 ron ,banca si-a luat rata....eu ce trebuie sa fac?, recunosc datoria,vreau sa o achit,dar trebuie sa si traiesc....ma poate ajuta cineva?sa il sun pe judecator sa vad daca ma intelege si sa mi se retina doar 200 ron/ luna?...in poprire spunea ceva de genul ca daca mai am si alte retineri sa mi se retina pana la 1/2 din salar.....dar patronatul insista ca poprirea este una si rata este altceva...ce pot sa fac ? astept raspunsuri clare...multumesc