Absolut nici o problema ironie este si ea frumoasa cate o data asa ca din partea mea a fost agreeata cu placere. Multumesc o seara placuta si dumneavoastra .
Sunt 30 m consstruiti abuziv luati din terenul meu. Eu per total am 520 m iar pe alta latura al terenului alte doua casa care fac o fundatura eu va trebui sa las alti 10 m metri de teren pentru drumul de acces ambulanta, pompieri etc deci inteleg sa las pentru drumul de acces deoarece este legea urbanismului iar oamenii se omoara pentru jumatate de metru eu in schimb inteleg dar pana la o anumita limita la urma urmei poate fi un incendiu si in educatia mea este sa gandesc si la urmatorul dar nu pot sa las pe cei care au construit pe terenul meu 30 m o casa unde locuiesc si nu au acte nu au absolut nimic iar vanzatoarea era la cunostinta deoarece a lucrat in primarie acum e decedata la varsta de 63 de ani dar eu ma lupt cu morile de vant si doresc sa traiesc cu calm nu vreau sa imi distrug sanatatea care o am destul de buna . Cam asta este situatia . Voi vedea ce am de facut . In primul rand va multumesc la fiecare care mi-ati raspuns deoarece fiecare a-ti contribuit cu cate ceva a-mi deschide capul cum sa pun problema . Iar eu voi incepe cu banca si cu evaluatorul deoarece de la ei incepe distractia aceasta. Cu toata consideratia pentru toti va multumesc enorm.
Exact asta nu am inteles nici eu cum o banca nu a facut asa ceva adica masuratoare topografica . Cand sa venit la evaluare nu am fost eu deoarece nu eram in tara dar a fost fiul meu. Din pacate nu era de competenta lui sa ai spuna topografului ce are de facut si din pacate nu se pricepe. Referitor la acei vecini care au construit pe terenul de drept al bancii pana la achitarea integrala dupa care eu voi fi proprietara pe deplin pentruca sa se inteleaga ca un imprumut ipotecar inseamna ca pana la achitarea integrala esti ca un chirias. Concret nu au autorizatie de construire nu au nimic amestecat cu nimic sunt de etnie rom pe mine una nu ma deranjeaza etnia lor si de fapt pana la granita cu terenul si casa mea sunt terenuri concesionate de la casa mea sunt numai proprietati dar fiecare proprietar care au cumparat bineinteles au venit tot din bucuresti au intampinat probleme cu vanzatorii in diverse situatii. Sper ca am explicat bine .
Stimate Domn CRISB va dau cuvantul meu ca nu mint putem lua si legatura sa va demonstrez ca nu mint absolut nimic. Am 54 de ani si nu am studii superioare dar daca am ce invata si pana la 100 de ani voi invata bineinteles doar daca voi ajunge sa traiesc.... Eu am discutat cu cei de la banca si am expus problema si bineinteles pe ei nu ai intereseaza absolut deloc ceia ce pe mine ma pune pe ganduri. Cum sa putut ca acel evaluator nu a procedat corect iar o banca se increde asa usor. De fapt acest lucru l-am descoperit cand am chemat sa faca masurarea topografica. Doriti sa stiti ce mi-a raspuns topograful" domana la dumneavoastra e o chestie lejera in comparatie cu ce probleme au altii aici la noi in oras Pantelimon. Atunci eu fiind de sex feminin am ramas fara cuvinte mai mult fiul meu sa razvratit ceva mai mult si a spus " cum e posibil 25-30 m e o garsoniera dar oare cine imi da mie 25-30 m gratis" a avut dreptate....eu am o rata de 350 euro pe 15 ani la suma de 45.000 euro la acea banca. Daca ma credeti ok daca nu la fel ok . Eu nu sunt aici sa ma joc la 54 de ani. A doua situatie a mea tot delicata nu va mai spun ca am pierdut o casa ce o aveam in tara ultracentral care avocatei care am angajato i-am facut angajament de 10.000 euro prima de castig aceasta pentru ca am avut inchiriat la cineva care a venit cu acte false notariale iar eu proprietara cu cadastru si intabulare cu administratia financiara platita pana in 2014 am pierdut casa dar nu este cazul sa va spun de ce pentru ca ar trebui sa aduc jigniri la o anumita clasa de persoane si atunci voi urma drumul oaselor la cedo deci cred ca am reusit sa va fac sa intelegeti cum stau treburile .....de altfel cred ca si dumneavoastra de atatia ani in tara stiti cum functioneaza anumite institutii deci prefer sa ma abtin sa imi pastrez calmul sa lupt in continuare pentru drepturile mele ...cam atat. Cu multa stima si consideratie stimate domn CRISB. V-am etalat doua situatii ale mele in putine cuvinte ca daca le-ati sti pe toate cred ca a-ti spune " nu se poate asa ceva " dar uitati ca se poate.
Domnisoara Avocat AVLIL, eu personal va multumesc de indrumarile care mi le-ati dat dar eu nu am incalcat nici un regulament , atat timp cat mi se spune intrun mod ironic sau sarcastic de catre domn sau doamna utilizator LIAMIC43 mi se spune ca nu ma exprim corect totusi la a doua intrebare care am puso pe forum vad ca dumneavoastra si ulterior a doua domnisoara Avocat Sffabu Andra a-ti inteles intrebarea mea si m-ati indrumat destul de bine iar alegerea imi apartine deci inseamna ca m-am exprimat destul de clar si corect tinand cont ca sunt dublu cetatean si cam in jur de 25 de ani am locuit in strainatate pana cand m-am reampatriat in 2011 deci cred ca ma exprim destul de corect . Acum ramane la aprecierea dumneavoastra . Cu multa stima ,consideratie si respect va multumesc inclusiv acestui site.
Am inteles acum si stiu cum trebuie sa procedez ideia imi este limpede iar raspunsurile la intrebarea mea sunt foarte clare.
Cu multa stima si consideratie va multumesc .
Domnisoara avocat Andra Sfabu, va multumesc acesta este raspunsul care il doream sa il aud deoarece proprietarul era la cunostinta si mi se parea normal ceia ce a-ti afirmat.
Cu deosebita stima si consideratie va multumesc.
Domnisoara Avocat , eu ceia ce pot sa va spun este ca vecinii au afirmat ca ei isi vor cumpara terenul construit . Deci oare ce vorbim cu acesti oameni care fac afirmatii nefondate intrucat terenul este proprietatea bancii deoarece am imprumut ipotecar eu sunt ca cumparator devin proprietar in totalitate in momentul achitarii integrale a imprumutului bacar. Deci ramane situatia unui avocat ca de discutat nu e cale cu ei. Cu multa sima si multumiri la raspunsul acordat. Dar intrebarea mea a fost si este proprietara ca a decedat si fiul fiind mostenitor nu au nici o responsabilitate au loturi de terenuri in vanzare , oare credeti ca ei nu stiau de constructia abuziva a acestor vecini ? Aici doream sa ajung cu intrebarea mea.
O vila cu constructia de 98 m patrati si curtea aferenta constructiei per total in acte sunt 520 m patrati dar din 520 e construit de vecini pe terenul meu 30 metri asa a spus topograful dar cum in Pantelimon nu au gandit la urbanism pe o latura a terenului este o fundatura cu 2 case din care va trebui sa mai las circa 10 metri pentru a se putea intra o masna de pompieri salvare etc intrventii . Acum chestia cu fundatura o inteleg dar constructia care au construito de circa 30 metri patrati si au si lipito la mai putin de jumatate de metru de casa mea iar eu sunt in situatia ca nu pot pune schela pentru a imi face termoizolatie asa cum trebuie intrucat constructorul nu a facut bine acest lucru dar problema cu termoizolatia e problema mea dar nu pot sa imi fac lucrarile din motivul acestei constructii . Banuiesc ca am explicat destul de bine situatia. Cu stima si respect astept un raspuns . Va multumesc.
exact asa este ...din pacate nu am chemat un topometrist inainte de a cumpara, am chemat dupa ce am cumparat si atunci am vazut problema. Va multumesc pentru un ulterior raspuns