avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Activitate danielachirtan

Activitate danielachirtan

Răspuns la discuția Constructie abuziva
Primaria a vandut terenul si nu-i mai intereseaza atata timp cat i-au dat autorizatie de constructie pe acel teren,cel mai probabil i-au cumparat si pe cei de la primarie.Are un proiect de constructie iar nou ne solicita semnaturile pentru aprobarea constructiiei ,semnaturi pe care nu le-a primit iar acum vine cu amenintari .
Buna ziua.Mentionez faptul ca am o casa propietate personala intr-o curte comuna.Terenul aferent curtii a fost vandut de catre Primaria orasului Ploiesti unei persoane.An aceea curte sunt trei imobile.Acum proprietarul terenului vrea sa construiasca pe teren un bloc cu trei etaje si ma ameninta ca daca nu semnez ca sunt de acord cu constructia da stalpii jos de electricitate ptr ca sunt pe terenul lui.Am discutat cu intermediarul propietarului si mi-a spus sa nu ma pun rau cu el si sa semnez.As dori un sfat chiar se poate construi un bloc cu trei etaje intr-o curte care este comuna ?Mai mentionez ca toate trei familiile din curte suntem amenintati!El cand a cumparat acel teren i s-a pus clauza notariala sa lase drept de servitute nefiind specificat in daca cu piciorul sau cu masina.
Va rog sa-mi raspunda si mie cineva cum este posibil ca fata mea in varsta de 24 ani sa ma dea in judecata ptr pensie alimentara si sa nu fiu citat in instanta nici macar informat ,,,adica sa se judece in lipsa si sa aflu de la pesonalul conducerii unde lucrez ca mi-a sosit poprire pe salariu cum se poate asa ceva?