Locuiesc într-un bloc relativ nou la parterul acestuia, construit într-un cartier nou din Prelungirea Ghencea.
Blocul în cauză nu are prevăzută din construcție o intrare prin spate, dar are în schimb un rând de trepte ce conduc către o ușă ce permite intrarea la boxele blocului.
Menționez că această intrare se află chiar în dreptul apartamentului în care locuiesc, sub geamul de la bucătărie și dormitor.
De asemenea, menționez că numărul de boxe din imobil este mai mic decât nr. de apartament, de unde rezultă că la acestea au acces doar un nr. limitat de locatari, proprietari ai boxelor.
De câteva luni se tot propune în ședințele de bloc, de către un nr. redus de persoane, transformarea acelei uși de acces la boxe din esteriorul blocului, în ușă de tranzit, mai exact, transformarea ei în ușă de acces în bloc.
Din câte cunosc, acea ușă apare în actele imobilului ca ușă de acces și aprovizionare boxe.
Mă interesează să știu dacă asociația împreună cu locatarii, pot decide și transforma acea ușă în ușă de acces în bloc, pentru toată lumea sau nu.
Pot ei face acest lucru dacă eu nu sunt deacord?
Am eu vreun cuvânt de spus în situația aceasta?
Aș fi vrut să atașez și două fotografii pentru a vedea mai bine pe unde se face intrarea dar constat că nu le pot încărca aici.