avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Activitate gabriela286

Activitate gabriela286

Răspuns la discuția Pensie alimentara in avans
Am citit pe net ca acesta pensie se da de catre stat familiilor mono parentale si din ce am inteles scria ceva ca se recupereaza de la debitor ,dar mie nu mi s -a cerut sa fac vreo dovada a veniturilor sau ceva.Acea adresa poate rezolva ceva sau actele din Romania nu vor fi luate in considerare?
aici am gasit [ link extern ]
Nu specifica nici o hotarare ,nici un dosar ,este de la centrul de tineret al primariei respective .Cautand pe net am gasit intradevar date despre aceasta pensie dar nu inteleg nimic mai alesc ca eu aici platesc neintrerupt si nu am avut nici o legatura cu tara respectiva nici macar nu am fost in afara.La sfarsit imi da doar un cont unde se pot depune banii in rest nu specifica absolut nimic.
Firma la care lucrez o plateste direct in contul tatalui sau ,in scrisoarea in care mi-a venit nu se specifica nimic de hotararea din tara doar ca trebuie sa platesc sumele respective reprezentand pensie alimentara in avans,sumele sunt imense nu mi-ar ajunge nici dublul salariului sa platesc.Eu nu stiu germana ,cu el nu pot lua legatura ,poate sa ma execute statul german chiar daca avem o hotarare din Romania pe care o respect?
de la primaria orasului unde locuieste el in Germania
buna seara,

Sunt divortata de 3 ani si copii au ramas in intretinerea sotului care este in Germania.Pensia alimentara o plateste firma direct in contul care mi l-a dat el ,un cont al tatalui sau.Mi-a sosit o hartie din germania care imi cere sa platesc un avans la pensie alimentara,dar nu stiu cum se poate din moment ce ne am judecat in romania si am o sentinta definitva de aici.Ce este de facut ,ma poate executa tinand cont ca avansul la pensie ce mi l cere este cu mult mai mare decat salariul pe care il am.