Sunt divortata de 3 ani si copii au ramas in intretinerea sotului care este in Germania.Pensia alimentara o plateste firma direct in contul care mi l-a dat el ,un cont al tatalui sau.Mi-a sosit o hartie din germania care imi cere sa platesc un avans la pensie alimentara,dar nu stiu cum se poate din moment ce ne am judecat in romania si am o sentinta definitva de aici.Ce este de facut ,ma poate executa tinand cont ca avansul la pensie ce mi l cere este cu mult mai mare decat salariul pe care il am.
Firma la care lucrez o plateste direct in contul tatalui sau ,in scrisoarea in care mi-a venit nu se specifica nimic de hotararea din tara doar ca trebuie sa platesc sumele respective reprezentand pensie alimentara in avans,sumele sunt imense nu mi-ar ajunge nici dublul salariului sa platesc.Eu nu stiu germana ,cu el nu pot lua legatura ,poate sa ma execute statul german chiar daca avem o hotarare din Romania pe care o respect?
Pensie alimentară
StuAli
Bună ziua. Eu și fostul meu soț am divorțat si avem un copil care locuiește în România cu fostul meu soț. La procesul de divorț s-a stabilit pensia ... (vezi toată discuția)