avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Activitate gabrielalexandru

Activitate gabrielalexandru

Nici unul dintre frati nu este pe titlul de proprietate, tilul de proprietate fiind pe numele bunicului.
Va multumesc pentru raspuns. Aveti dreptate, procura a fost intocmita de catre un notar "spectaculos" insa nu " prin absenta minimelor cunostinte despre ce si cum ( nu zic juridice)
" ci de catre un notar care a fost inchis si pus sub 6 capete de acuzare respectiv acest notar şi alţi 13 inculpaţi au fost trimişi în judecată în luna aprilie a anului trecut, fiind acuzaţi de constituire, sprijinire sau aderare la un grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, şantaj, fals intelectual, cămătărie şi spălare de bani.
Vis a vis de fratele tatalui meu, nu a locuit niciodata cu parintii lui, el avand casa la oras. Da, a avut grija de parintii lui in sensul ca le aducea medicamente, alimente , mergea cu ei la doctor insa totul era contra cost ( isi primea banii de la bunici ). In acest dosar de succesiune este vorba de 5 frati (4+1 predecedat, care are2 copii pe care ceilalti frati nu i-au inclus in mostenire) ... evaluatorul la vremea respectiva a evaluat sub pretul pietei, de curand fiind amendat pentru acest lucru, o multime de mizerii in acest dosar de succesiune !
Buna ziua. In urma decesului tatalui meu doresc sa facem succesiunea. In urma decesului parintilor tatalui meu nu s-a facut succesiunea la timp iar acum se afla proces pe rol. Tatal meu a facut imputernicire judecatoreasca unui frate pentru a-l imputernici pe el CITEZ : sa participe la incheierea unor tranzactii cu ceilalti mostenitori pentru partajarea bunurilor ce formeaza masa succesorala , iar in urma partajului (lotizarii) eu renunt la cota mea de proprietate ce-mi revine din imobilul constructii si gradina in favoarea fratelui sus mentionat, care in urma partajarii (lotizarii ) va devenii proprietarul intregului imobil descris mai sus. De asemenea mandatarul meu va hotara in numele meu si pentru mine ce lot din masa succesorala sa mi se atribuie , sau va solicita atribuirea intregilor loturi celorlalti mostenitori , iar subsemnatului sa mi se achite o sulta civila in suma proportionala cu cota mea de proprietate. Mandatarul meu va putea cere partajarea (lotizarea) bunurilor , scop in care dreptul sa faca cu privire la proces , tot ceea ce as face eu , atat de amplu si suficient , fara ca in nici un caz mandatarului numit sa i se poata opune lipsuri sau insuficienta de reprezentare. Precizez ca mandatarul meu poate printre altele sa indeplineasca si alte operatiuni considerate utile sau cerute pentru completa indeplinire a prezentei procuri, cu cele mai ample puteri consimtite de lege chiar daca nu sunt suficient descrise aici.
Am rugamintea sa-mi spuneti daca tata a decedat acest act este nul si ce trebuie facut in acest sens. Daca la succesiune eu trebuie sa trec si proprietatile din titlul de proprietate a bunicilor mei.