Buna ziua.Nu am Casco iar costurile inlocuirii portierei si oglinzii retrovizoare sunt undeva in jurul sumei de 6-7000 Ron, fiind o masina Saab la care piesele vin doar pe original.Bineinteles ca se poate si umple de chit si lipi oglinda cu Superglue si revopsi la maxim 500 ron,dar de ce?
Va retin atentia in legatura cu un eveniment rutier petrecut saptamana trecuta.
Ma deplasam impreuna cu familia spre litoral pe "Autostrada soarelui" A2 cu autoturismul proprietate personala marca Saab 9-3 .In zona KM 28 am fost lovit de o bucata de beton sau piatra de dimensiune mare care fusese ridicata in aer de vehiculul pe care ma pregateam sa-l depasesc, marca Volkswagen Tiguan.
Mentionez ca ma aflam la cel putin 50 m fata de autoturismul din fata dar piatra a zburat pur si simplu in usa mea dreapta si oglinda retrovizoare.Am sunat la 112, a venit Politia, s-au facut constatarile la fata locului, asadar am proces- verbal.
Am facut petitii on-line la Ministerul Transporturilor si CNADNR si mi s-a comunicat ca reparatia se face fie prin CASCO fie prin actionarea acestora in Instanta judecatoreasca.Rog, dati-mi un sfat! Multumesc anticipat!
Interventie moderator: editat semne aparute a urmare a copy/paste