Va retin atentia in legatura cu un eveniment rutier petrecut saptamana trecuta.
Ma deplasam impreuna cu familia spre litoral pe "Autostrada soarelui" A2 cu autoturismul proprietate personala marca Saab 9-3 .In zona KM 28 am fost lovit de o bucata de beton sau piatra de dimensiune mare care fusese ridicata in aer de vehiculul pe care ma pregateam sa-l depasesc, marca Volkswagen Tiguan.
Mentionez ca ma aflam la cel putin 50 m fata de autoturismul din fata dar piatra a zburat pur si simplu in usa mea dreapta si oglinda retrovizoare.Am sunat la 112, a venit Politia, s-au facut constatarile la fata locului, asadar am proces- verbal.
Am facut petitii on-line la Ministerul Transporturilor si CNADNR si mi s-a comunicat ca reparatia se face fie prin CASCO fie prin actionarea acestora in Instanta judecatoreasca.Rog, dati-mi un sfat! Multumesc anticipat!
Interventie moderator: editat semne aparute a urmare a copy/paste
Daca aveti Casco nu mai stati pe ganduri reparati masina .daca nu aveti asigurare facultativa angajati un av si va judecati cu cnadr,formulati o actiune in raspundere civila delictuala.Daca paguba este de cateva sute de ron nu prea se merita efortul,onorariul av,taxa de timbru ,durata de solutionare care poate ajunge si la 2-3 ani sunt motive suficiente sa renuntati.
Buna ziua.Nu am Casco iar costurile inlocuirii portierei si oglinzii retrovizoare sunt undeva in jurul sumei de 6-7000 Ron, fiind o masina Saab la care piesele vin doar pe original.Bineinteles ca se poate si umple de chit si lipi oglinda cu Superglue si revopsi la maxim 500 ron,dar de ce?
Nu s-a inteles din postarea dvs initiala in ce constau daunele si care este cuantumul acestora,tinand cont de suma precizata aveti motive sa va judecati.Succes.
Amenda rovinieta
Adrian_P
Buna seara.
Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)