avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cerere despagubire CNADNR
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cerere despagubire CNADNR

Va retin atentia in legatura cu un eveniment rutier petrecut saptamana trecuta.
Ma deplasam impreuna cu familia spre litoral pe "Autostrada soarelui" A2 cu autoturismul proprietate personala marca Saab 9-3 .In zona KM 28 am fost lovit de o bucata de beton sau piatra de dimensiune mare care fusese ridicata in aer de vehiculul pe care ma pregateam sa-l depasesc, marca Volkswagen Tiguan.
Mentionez ca ma aflam la cel putin 50 m fata de autoturismul din fata dar piatra a zburat pur si simplu in usa mea dreapta si oglinda retrovizoare.Am sunat la 112, a venit Politia, s-au facut constatarile la fata locului, asadar am proces- verbal.
Am facut petitii on-line la Ministerul Transporturilor si CNADNR si mi s-a comunicat ca reparatia se face fie prin CASCO fie prin actionarea acestora in Instanta judecatoreasca.Rog, dati-mi un sfat! Multumesc anticipat!

Interventie moderator: editat semne aparute a urmare a copy/paste
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
Ceausescu Liliana - Birou de Mediator, Mediator
Daca aveti Casco nu mai stati pe ganduri reparati masina .daca nu aveti asigurare facultativa angajati un av si va judecati cu cnadr,formulati o actiune in raspundere civila delictuala.Daca paguba este de cateva sute de ron nu prea se merita efortul,onorariul av,taxa de timbru ,durata de solutionare care poate ajunge si la 2-3 ani sunt motive suficiente sa renuntati.
Buna ziua.Nu am Casco iar costurile inlocuirii portierei si oglinzii retrovizoare sunt undeva in jurul sumei de 6-7000 Ron, fiind o masina Saab la care piesele vin doar pe original.Bineinteles ca se poate si umple de chit si lipi oglinda cu Superglue si revopsi la maxim 500 ron,dar de ce?
Ultima modificare: Joi, 6 August 2015
tataye51, utilizator
Nu s-a inteles din postarea dvs initiala in ce constau daunele si care este cuantumul acestora,tinand cont de suma precizata aveti motive sa va judecati.Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere oglinda masina in trafic ContSters276193 ContSters276193 Buna seara, Caut niste sfaturi in legatura cu urmatoarea intamplare: Intr-o seara, pana in Craciun, merg imi iau prietena de la munca. Ajuns pe strada ... (vezi toată discuția)
Amenda rovinieta Adrian_P Adrian_P Buna seara. Acum, inainte de Mos Nicolae, am primit si eu un cadou in avans. Un plic de la CNADNR - Proces Verbal de constatare a contraventiei. Motiv: \"a ... (vezi toată discuția)
Vanatorii de fraieri in trafic lavy80 lavy80 Buna ziua , Postez continutului unui mail primit ieri, la care v-as ruga sa va spuneti parerea : \"Ieri seara am avut nesansa sa ma intalnesc cu cei mai ... (vezi toată discuția)