Care este penalizarea maxima pe zi, care se poate lua? Pe internet am gasit 0,2%, dar pe forumuri mai vechi, la noi in bloc se i-a 0,6%. Restanta este de cativa ani, nu de acum, este casa mamei mele, si restanta e dinainte de a ma muta eu cu ea, presupun ca nu se prescrie:D (glumesc, evident).
Buna ziua, locuiesc intr-un apartament de 3 camere, suntem 7 persoane dintre care 2 minori. Am avut niste probleme si nu am putut plati intretinerea la timp, iar luna trecuta am facut rost de bani si am platit toata restanta, iar astazi primesc prin posta o instintare ,care ma anunta ca daca nu platesc pana la sfarsitul lunii penalizarea, vom fi dati in judecata.Se poate face asta? Stiam ca sunt obligati sa stearga penalizarea daca, suma restanta a fost achitata toata. Nu este prima oara cand platesc intretinerea la zi, si cu toate astea nu imi sterg penalizarea. Acum cativa ani mi-au zis sa fac o cerere pentru anularea penalizarii, am facut-o si dupa aceea s-au facut ca ploua. Cum pot sa rezolv situatia, pentru ca nu am de unde sa scot 5000 lei pana la sfarsitul luni.