avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters366322

Activitate ContSters366322

Discuție Declaratii ANAF
Ce declaratii trebuie sa depuna la ANAF un avocat stagiar in primul an?
poate fi invocata exceptia conexitatii la al doilea termen de judecata, daca la primul termen instanta a cerut lamuriri cu privire la obiectul cererii de chemare in judecata?
santierul naval constanta, chiar daca e societate privata, poate fi considerata de interes public? cui ii este subordonat?
Cine are obligatia de a curata carosabilul de ulei dupa un accident? Ce act normativ este incident?
Discuție poprire
Buna ziua! Mi s-a pus poprire de 1/3 din venituri pe un cont deschis la o banca unde primesc salariul. Am fost la banca si mi s-a zis ca nu pot sa ridic restul de suma din cont. Imi puteti spune in ce consta mai exact aceasta poprire si ce drepturi am asupra sumelor de bani din cont si ce pot sa fac sa imi ridic diferenta de bani din cont? Multumesc!
In cate exemplare se depune cererea de recuzre? Temei legal?
Mama mea a primit o citatie pentru executarea silita a unei creante de 7700 de lei datorate unei banci. Ce se poate intampla daca nu are bunuri pe numele ei, singurul bun fiind un cont de salariu pe care s-a pus proprire? Ar putea sa se execute silit bunuri imobile, in conditiile in care bunicul meu a decedat, dar bunica mea traieste si nu s-a facut succesiunea pentru partea mamai mele din mostenire. Multumesc!