avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 675 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita persoana fara bunuri
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita persoana fara bunuri

Mama mea a primit o citatie pentru executarea silita a unei creante de 7700 de lei datorate unei banci. Ce se poate intampla daca nu are bunuri pe numele ei, singurul bun fiind un cont de salariu pe care s-a pus proprire? Ar putea sa se execute silit bunuri imobile, in conditiile in care bunicul meu a decedat, dar bunica mea traieste si nu s-a facut succesiunea pentru partea mamai mele din mostenire. Multumesc!
Nu, la valoarea asta va trebui sa se mulțumească cu poprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna eremia 12 eremia 12 buna ziua am si eu o intrebare ,in 2001 ne-am muta la tara la casa bunicilor , mam apucat so o renovez cu banii ramasi de la vinzarea apartamentului,apoi mai ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire de venituri emanuil emanuil Buna seara! Am si eu o intrebare la care as dori un raspuns. Daca prin hotarare judecatoreasca o banca(creditor) a obtinut o executare silita prin proprire a ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante restante mutex mutex Buna ziua Am si eu o inrebare legata de ceea ce se poate executa. Acum cativa ani am facut 3 credite.1 este pentru un card de cumparaturi, unul pentru nevoi ... (vezi toată discuția)