avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 337 soluții astăzi
Forum Activitate lunguemi

Activitate lunguemi

Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la primarie. Întrebarea este daca am nevoie de acordul vecinilor daca o Asociație de Club Sportiv vrea sa desfășoară activitatea (antrenamente cu diverse echipamente sportive cu membrii clubului) in același loc unde este și sediul Asociației. Trebuie declarat spațiul la primarie? Sau ajunge autorizatia de funcționare de la Ministerul Tineretului și Sportului împreună cu CIS? Mulțumesc
Bună ziua, în cât timp se poate face succesiunea de la deces Si unde ? ( si în altă localitate se poate face ?)
Mulțumesc
Va multumesc pentru raspuns! O zi buna in contiunuare!
Va multumesc pentru raspuns si pentru proptitudine, insa mai am o nelamurire. Am inteles ca pe langa alte acte trebuie de la finante o adeverinta ca nu avem datorii la stat. Aceea datorie care am inainte de casatorie, in care am fost asociat intro firma intrat in faliment cu datorii catre stat, se va lua in calcul?
Buna ziua, sunt casnică si peste 3 luni urmeaza sa nasc, sotul meu este bugetar si vrea sa beneficieze de concediul de cresterea copilului, intrebarea mea este: Eu inainte de căsătorie am fost asociata la o firma care a ramas cu datorii la finante in urma caruia figurez la finante cu fapte înscrise în cazier. Poate sotul sa beneficieze de indemnizația pentru cresterea copilului timp de 2 ani? Multumesc