avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Activitate ergs

Activitate ergs

Răspuns la discuția Plata de reparatii comune
multumesc frumos......sa inteleg ca nu am alta alternativa....trebuie sa platesc.....totusi este ridicol.....sa platesc pentru un serviciu de care nu beneficiez
Răspuns la discuția Plata de reparatii comune
va multumesc ptr raspuns, as dori daca se poate sa imi spuneti si mie care este legea care reglementeaza aceste "bunuri comune", totusi traim in romania si tot pagubitul trebuie sa vina cu demonstratii si argumente. multumesc anticipat.
buna ziua ,
detin un apartament la etajul 2 intr-un bloc cu 4 etaje plus mansarda, recent am aflat ca am de plata o suma de bani catre asociatie in urma unor reparatii . in ce constau aceste reparatii: din subsolul blocului s au furat apometrele de apa cele generale aferente scarii, tin sa mentionez ca eu sunt bransat individual la apa cu alte cuvinte apometrul meu se afla inaintea apomentrului general. odata cu furtul apometrului general mi a fost furat si apometrul meu, pe care am fost nevoit sa mi l platesc cu tot cu montaj. iar acum cei din asociatia de proprietari imi impun sa platesc si cota parte ptr cel general sustinand ca sunt bunuri comune. este legal asa ceva , ptr ca eu nu consider ca este corect?
va multumesc anticipat