Multumesc pentru sfat.
Nici nu stiam ca exista un astfel de organism, in schimb nu stiu ce presupune fransiza pentru mine, am sa le scriu celor de la FPVS sa-i intreb cum ma pot ajuta.
Nu intentionez sa trag la raspundere angajatul pentru ca imi dau seama ca e amarat. As fi facut plangere la ITM astfel incat angajatorul sa plateasca macar o amenda pentru ilegalitatile comise, in afara de cele de circulatie.
Acum 4 zile un camion incarcat cu piatra care lucra la amenajarea drumurilor din sat a intrat in casa bunicilor si a avariat jumatate din casa. Din fericire soferul a scapat cu viata si nici nu au fost alte victime, in schimb vreau sa recuperez paguba si sa fac plangere la ITM astfel incat firma la care este angajat soferul sa fie anchetata. Accidentul a avut loc vineri in jurul orelor 18, nu sunt sigura daca soferul are contract de munca cu firma de drumuri sau daca era in timpul programului sau in afara lui. Stiu ca masina pe care lucra nu are inspectia tehnica facuta din 2010 si nici asigurare RCA, prin urmare incerc sa-mi dau seama cum ar trebui sa procedez ca sa imi recuperez daunele.
Multumesc