avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 566 soluții astăzi
Forum Activitate MHI

Activitate MHI

intr/un caz similar ma gasesc si eu,tin sa precizez ca am acelasi tip de activitate(magazin secon hand).Sunt pur si simplu revoltat mai ales ca azi am primit o factura de la firma de salubritate cu tarif majorat printr/o HCL. In contractul cu firma de salubritate am stabilita cantitatea de gunoi minima doar ca suma mi se pare exagerata deoarce nu produc nici sfert din sfertul volumului minim de gunoi impus prin contract.E inadmisibil sa platesc pt ceva ce nu produc sa nu mai zic de calitatea serviciilor prestate de firma respectiva, mai ales ca dau cu matura in fata magazinului mai des ca si angajatii firmei respective.Revoltat am sunat azi la firma respectiva in dorinta de a obtine informatii legate despre rezilierea contractului si mi s/a spus ca se poate rezilia doar daca desfintez firma.As dori daca se poate mai multe sugestii legat de ce pot face pentru a lamuri aceasta situatie.Vreau sa/mi continui activitatea intr/un cadru legal dar nu pot sta nici indiferent la abuzul acesta.O sesizare la ANPC ar ajuta?