Dar chiar nu exista alta cale de a intra in casa pana la divort? Politia nu poate face nimic atata ti
Am depus plangeri la Politie deoarece ma ameninta ca ma omoara.
Buna ziua! As avea o problema la care va solicit ajutorul. Anul trecut mama mea s-a
imbolnavit si a trebuit sa merg la tara unde avea domiciliul sa o ingrijesc. Am plecat cu acordul sotului meu. Dupa aprox o jum de an ( timp in care mai veneam si la sot -gateam , spalam , etc) mama a decedat. A trebuit sa ma reintorc la domiciliul meu insa am gasit lacatul pus la poarta. Sotul meu ma ameninta ca ma omoara , ca eu nu am niciun drept la acea casa (desi avem contract de vanzare cump de la socrii mei pe numele amandurora). Am inteles de la vecini cum ca ar avea vreo 2 amante care vin in lipsa mea acasa. Am depus plangere la Politie deoarece imi refuza accesul in casa si el a zis ca nu-l intereseaza absolut nimic , ca el baga divortul si gata. Pb mea nu e ca divorteaza de mine dar deoarece are probleme psihice el nu intelege ca am si eu dreptul sa stau in acea casa. Ce ma indrumati dvs sa fac in acest caz? Multumesc anticipat.